Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma rady

W tym roku nie robie swiat bo nie mam pieniedzy, kto jeszcze

Polecane posty

Gość Autorko uśmiechnij się
Autorko ja mówię powaznie, napisz skąd jesteś lub gdzie ewentualnie mogłabyś odebrać paczuszkę. Mogłabym dorzucić Wam pierniczki, wczoraj upiekłam z 3kg mąki i wyszło i niesamowicie dużo. Udekorowane już na upominki dla bliskich i przyjaciół...

Gość chyba przesadzasz z tym
Święta nie polegają na tym, żeby się obżerać. Poza tym moja koleżanka, która nie ma czasu, bo pracuje, ma taką wspaniałą kobietę sąsiadkę, której nie starcza nigdy pieniędzy, bo jest na prawdę biedna. Ona kupuje składniki na wszystko a potem się dzielą. Ta kobieta robi super rzeczy i wszyscy są zadowoleni. Możesz się spytać, czy komuś okien nie pomyć.

Gość nie ma rady
Nie chce pisac z kad bo to mala wioska gdzie wszyscy sie znaja,ale dzieki.Dzieki tez za wsparcie duchowe i rady

Gość Autorko uśmiechnij się
no to nie pisz wioski, napisz ewentualnie z jakiego miasta mogłabyś odebrać paczkę, mogłabym do jechać ewentualnie do 30km od siebie. Napisz jekies większe miasto lub miasteczko koło siebie

Gość to ne
smutne ze jak piszesz mieszkasz w malej wiosce gdzie wszyscy sie znaja, a wstydzisz sie napisac zeby nikt sie nie dowiedzial.. a moze wystarczy przelamac wstyd i poprosic o pomoc? ludzie sa rozni, ale wierze ze zrozumieliby twoja sytuacje i napewno ktos by ci pomogl, chocby zrobieniem paru pierogow czy barszczu. znacie sie wszyscy, wiec moze warto? u mnie w bloku byla kiedys uboga rodzina, nikt nie wiedzial ze az tak, bo zawsze dzieci zadbane byly, ale jak raz przypadkiem sasiadka dowiedziala sie, ze nie maja co jesc w czasie gdy ich ojciec stracil prace, to w 3 minuty wiedzieli wszyscy i kazdy dal choc 1 rzecz a wyszlo tyle tego, ze jedzenia na 3 miesiace, ubrania, przybory szkolne, nawet ktos uzywany telewizor dal :) az sie poplakala sasiadka, a wczesniej myslalam ze same wredoty u mnie w klatce :) tak wiec uszy do gory :)

Gość gość
Pożyczki Gotówkowe dla Każdego http://kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość TamaraPawlik
Ranukniek są faktycznie chwilówki ale tylko i wyłącznie w ostateczności Ja jak już biorę staram się wybrać coś racjonalnego i korzystnego. Zazwyczaj w wyborze pomaga mi supernovafinansowa.pl Dzięki niej na prawdę 2 razy wybrałam spoko ofertę, która po jakimś czasie szybko i bez dalszych przeszkód spłaciłam.

Gość gość
tylko idioci nie potrafią zarobić szmalu

Gość gość
Ja naprawdę nie rozumiem , jak można dopuścić do sytuacji, że przychodzą swięta, a ty nie masz co do gara włożyć. Z tego, co piszesz, ktoś u was w domu pracuje. Gdybyś co miesiąc odkładała do skarbonki 50 zł., to po 11 miesiącach (od stycznia do listopada) miałabyś 550 zł. Odkładając te 50 zł. wcale byś tego tak bardzo nie odczuła, a teraz byś miała. Ja tak robię, bo tez kiedyś miałam podobną sytuację i powiedziałam sobie, że już nigdy więcej ! Poza tym mieszkasz na wsi jak piszesz, nie możesz trzymać sobie kilku kurek ? Mogłabyś sprzedawać jajka, a i potem kurę możesz mieć na obiad.