Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowanaSoba

Czemu się to nie cieszy ? Kto mi powie?

Polecane posty

Gość rozczarowanaSoba

Nie widziałam się z facetem od 4 miesięcy, niedługo do mnie przyjeżdża na święta i nowy rok. Na początku się z tego cieszyłam. Teraz jakoś nie .... Mam takie uczucie smutku czasami, śe się ze mną nie kontaktuje dostatecznie często ale podobnie faceci tak nie lubią co drugi dzień czy nawet codziennie, kiedyś kontaktowaliśmy się każdego 3 dnia, ale nigdy jakoś tak wielmożnie długo jak to zazwyczaj bywa w związkach, że ludzie siedzą nocami i ze sobą rozmawiają czy całymi dniami, może nam się zdarzyło tak tylko kilka razy, teraz ewentualnie 2,3 godziny ale głownie na czacie, żadnych telefonów sporadycznie smsy. Ostatnio nawet wysłał mi pudełko czekoladek... I co to go zwalnia z reszty działań ? Nie wiem może ja się popsułam albo coś mi się w głowie namieszało, co myslicie kobiety i faceci ?

Gość aeewewrwer
wiesz co powinnas byc szczesliwa, ja ze swoim tez juz 4 miesiace sie nie widzialam ale na swieta do mnie nie przyjedzie bo nie moze z pewnym wzgledow... wiec ciesz sie, ze masz fajnego faceta i PRZYJEDZIE

Gość rozczarowanaSoba
No właśnie zastanwiam się czy to przypadkiem się mi ze szczęścia w glowie nie poprzewracało, bo jakoś się nie ciesze!! Nawet wysłał mi czekoladki taki kalendarz adwentowy żebym mogła sobie codziennie odliczać i jedną zjeść i tak dzisiaj już czwart i się skapnęłam, że wogóle zapomniałam o tych czekoladkach, i zjadłam tylko pierwszą, to tak jakbym zapomniała, o tym że to miało na początku dla mnie ogromną wartość i obiecałam sobie jeść codziennie jedną i odliczać dni... a się okazuję że już na początku zapomnialam o tym... :( A czemu twój nie przyjedzie ? Mój na początku też nie chciał, bo płakał, że nie ma kasy.. no ale jakoś w sumie ją ma i nawet wolne z pracy nagle udało się znaleźć :/

Gość rozczarowanaSoba
To tak mało dni... W sumie nie wiem jak to będzie, przyjedzie pojedzie a potem co ?

to są właśnie związi na odleglosc moze wam sie uda to naprawic a moze uczucie sie wypalilo