Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia ---

zazdrosc

Polecane posty

Gość niunia ---

Moj chlopak w poprzednim zwiazku byl z dziewczyna 4 lata . Na poczatku zwiazku gdy dowiedzialam sie ze ma inna , zerwalam z nim . Po dwoch tygodniach rozstali sie , a On chcial do mnie wrocic . Nie chcialam tego , ale z drugiej strony bardzo mi Go brakowalo i nie moglam zniesc samotnosci . Nie od razu mu zaufalam . Po jakims czasie Ona zaczela do niego pisac ze Go kocha i teskni za wspolnymi chwilami. Wscieklam sie . Nic do niej nie odpisal , ale ja od tamtej pory zaczelam Mu sprawdzac skrzynke . Napisalam Jej z jego poczty - Nie kocham Cie i nigdy do mnie nie pisz . Od tamtego czasu cisza... Nie wiem co bedzie dalej , ale boje sie ze znow napisze . Czasami wolalabym dac sobie spokoj , ale za bardzo sie przywiazalam . Co mam zrobic??

Gość kljlklkii
ale przeciez on jej nic wtedy nie odpisal wiec o co jestes zazdrosna?? bo nie rozumiem...

Gość niunia---
Ponoc Ona jest ladniejsza ode mnie . Wkurza mnie to ze chlopak nie napisze jej , ze nie chce miec z nia kontaktu.

Gość kljlklkii
widocznie ją olał. jesli bylaby ladniejsza, fajniejsza to bylby z nia dalej a nie z Toba

Gość było nie minęło?
"Ponoc Ona jest ladniejsza ode mnie ." Przecież nie ona jedna, ale jednak DOKONAŁ WYBORU. Czyż nie?

Gość było nie minęło?
"Napisalam Jej z jego poczty - Nie kocham Cie" KOMPROMITACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Każdy ma jednak prawo do błędu. Wykorzystałaś LIMIT!!!! Co wcale nie znaczy, że ON nie może uważać inaczej niż ja. Że NADUŻYŁAŚ. Jeżeli masz dostęp do jego poczty, to znaczy, że on odarzył Cię zaufaniem. Spieprzyłaś to. :(

Gość niunia---
Fakt , dokonal wyboru . Jednak na poczatku jeszcze chcial miec z nia kontakt . A pozniej pisala mi ze to Ona zerwala z nim.

Gość niunia---
Przez jakis czas jeszcze mialam dostep do jego poczty . Nie mial nic przeciwko . Wiem ze zle robilam , sprawdzajac go . Jednak w poprzednim zwiazku facet mnie zdradzil i nie umiem do konca zaufac . Przez jakis czas nie zagladalam w jego prywatne rzeczy . Niedawno chcialam zajrzec z ciekawosci i okazalo sie ze zmienil haslo.. Nic mi o tym nie mowil , a ja nie pytam.. Jednak nie wiem co mam o tym myslec...

Gość mn,,,,
napislas z jego poczty a zmienil haslo niedawno? nie rozumiem

Gość niunia---
Pisalam z jego poczty jakies trzy miesiace temu . A tydzien temu zauwazylam ze zmienil haslo w poczcie .. Nie pytalam dlaczego.. Nawet nie wiem czy powinnam zapytac...

Gość mn,,,,
no troche to dziwne.. moze posledz go ;D zreszta ja bym nie byla z kims kto na poczatku bedac ze mna bylby z inna.. to juz daje wiele do myslenia

Gość ja juz poprostu ....
"Pisalam z jego poczty jakies trzy miesiace temu . A tydzien temu zauwazylam ze zmienil haslo w poczcie .. Nie pytalam dlaczego.. Nawet nie wiem czy powinnam zapytac..." bo pewnie sie domyslił ze ma doczynienia z jebnieta laska która mu szpera po rzeczach, szpieguje i jest zwichnieta

Gość niunia---
ja juz poprostu .... "Pisalam z jego poczty jakies trzy miesiace temu . A tydzien temu zauwazylam ze zmienil haslo w poczcie .. Nie pytalam dlaczego.. Nawet nie wiem czy powinnam zapytac..." bo pewnie sie domyslił ze ma doczynienia z j**nieta laska która mu szpera po rzeczach, szpieguje i jest zwichnieta Po rzeczach Mu nie szperam .. Jedynie poczte mu kilka razy sprawdzilam i zapytalam o co w tym chodzi ,po co jego byla pisze . Powiedzial ze jej nie kocha .