Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtjki

wyrok pomocy!!

Polecane posty

Gość jtjki

Witam mam problem mianowicie dwa lata temu otrzymałem wyrok w zawieszeniu 2/5 wszystko było wzorowo ale w środę jadąc z kumplem coś nam odwalilo i chcieliśmy spuścić paliwo z koparki ale przed samym opuszczeniem go stwierdziłem że tego nie zrobię i odjechalismy a za nami po chwili policja. Czy sad moze odwiesic mi wyrok?

Gość 98765432100
jezeli z tego samego paragrafu to mozesz pojsc siedziec

Gość wertyuiopftgyhujik
łapy poodcinać!!! poczekaj ,los Ci pokaze tylko kwestia czasu! fuuj

Gość jtjki
Wyrok za rozbój a próba kradziezy

Gość jtjki
Zna ktoś prawo?

Gość oczywiście,że go
odwiesi ma taki obowiązek,jeżeli skażą cie prawomocnie

Gość magalaga
prawdopodobnie mogą i mam nadzieje ze to zrobią bo taka patologia powinna pojsc z miejsca do utylizacji

Gość jtjki
Bo tak naprawdę sam postanowiłem odpuścić i zrezygnowałem. Do tego właściciel koparki nie będzie nic składał przeciwko nam

nie! jesli nie z tego samego atykulu to nie!! co to w ogole za wykroczenie podaj sie dobrowilnie karze a dosteniesz ograniczenie wolnosci i jakies kolegium!!

Gość niun
Nie ma już czegoś takiego jak kolegium

Gość jtjki
Postanowiłem się poprawić a tu taki klops :( niby to był czynny żal ale policja twierdzi że nas sploszyla

Straszne. Ty taki dobry, szczery o nieskalanym sercu a tutaj świat przeciwko tobie. Straszne. Łzy współczucia zalały mi oczy i nie mogę dalej pisać ...

Gość kulka lodowa
może odwiesić, ponieważ nieważne jest, czy ten sam paragraf - liczy się to, że kolejne wykroczenie

Gość nie wiem nawet co dodać
wyrok w zawieszeniu to pułapka, ja miałem 0,6/2 w tym okresie trzeba zachowywać się wzorowo, nie wiem czy policja cię dupnęła ale jeśli tak i postawili ci cokolwiek że splunąłeś na chodnik w niewłaściwym miejscu to masz przegwizdane. Ja dostałem sprawę za pobicie (przy czym to była samoobrona, a nie atak ale prawo jest jakie jest) a zawiasów nie dotrzymałem bo niestety prowadząc samochód nie włączyłem kierunkowskazu, pi... prawo

W tamtym roku mialem cos takiego zostalem oskarzony o wyludzenie benzyny ze stacji benzynowej BP.Ale najlepsze bylo to ze za cholere nie pamietalem tego zatankowalem za 50 zl i milalem jakis problem z zapleceniem kara no i podobno(tak mowil kasjer) ze zaraz dowioze i nie dowiozlem totalnie zapomnialem.Bylem na poilicji i pokazali mi fotki ze stacji BP oczywiscie podalem sie dobrowolnie karze i wymierzylem sobie 200zl kary (gdzie normalnie do 5000 tysi).Sad saie zgodzil ja zaplacilem i po krzyku tylko za chloere nie pamietalem tego zajscia.. niezle dz\iury w mózgu:D:D

no co ty za takie cos nie ma takiej opcji nie ma mozesz miec nawet trzy wyroki w zawieszeniu ale nie z tego artykulu!!!!!!1tylEE

Gość nie wiem nawet co dodać
byś się zdziwił jak sądy w Polsce działają... Jeden pojedzie po pijaku i spowoduje wypadek i dostanie mandat a drugi za dokładnie to samo pójdzie siedzieć, a trzeciemu zawieszą prawko, jeden paragraf, 3 identyczne sytuacje i 3 różne wyroki. Może to zależy też od części kraju :P

Gość jtjki
Art 278 to kradzież a 280 rozbój czy odwrotnie.