Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierworóddka

co do fotelika jak bede wybierac dziecko ze szpitala??

Polecane posty

Gość pierworóddka

rodze na poczatku lutego dziecko ze szpitala bede wybierac w foteliku. i Tu mam pytanie bedzie wtedy potrzebny rozek?? dziecko bedzie wiadomo w kombinezonie i co mam go wlozyc w rozek czy wystarczy ze przykryje kocykiem?? jak to jest bo nie mam pojecia ;(

wystarczy kocyk, postaw budke w foteliku opatul grubym kocykiem i bedzie git:) jakby padał snieg czy bardzo wialo mozesz zarzucic tetrowa pieluszke od gory i zastawic buzke dziecka:)

nie wiem czy w rozku dasz rade wsadzic dziecko do fotelika. U nas bylo tak na ubranko taki kombinezon dla noworodkow cos jak kombinezon i spoworek w jednym :-) do fotelika i na to gruby koc

Gość olamary
W rożku go nie zapniesz w foteliku, ja myślę że wystarczy kombinezon i kocyk, a jak się boisz że dziecku będzie za zimno to są takie specjalne kocyki do fotelików samochodowych i nim możesz pożądnie opatulić dziecko:)

Gość pierworóddka
a co to ma mój termin do tego co mam wziac do fotelika?? podalam miesiac wiec chyba wiadomo ze to miesiac zimowy ... ;)

Ja też miałam fotelik przy wypisie ze szpitala i nie miałam rożka, w sumie to w ogóle rożka nie używałam. myślę, że wystarczy kombinezon i na to kocyk, albo poszukaj na allegro są czasem śpiworki do tych fotelików 0-13kg

Gość wafi
j a rodzilam rok temu w listopadzie i malego ubralam tylko w kombinezon . oczywiscie wychodzac ze szpitala przykrylam kocykiem

Body ,spiochy i jakas kurteczka polarowa np ,czapka ,na to kocyk i pieluszka tetrowa na buzie -jesli to bedzie zima..

Gość hvmjolka
Wkładasz w kombinezonie, rożek niepotrzebny. Jak będzie wiatr, to przykryj kocykiem i postaw budkę.

Gość pierworóddka
dziekuje za odp :) tak myslałam ze w rozku bedzie trudno zapiac :) no ale moja mamuska twierdzila ze rozek przy wybraniu ze szpitala jest konieczny takze wolalam sie zapytac ;)

Gość IYOUDOoo
dziecka się nie wybiera ze szpitala, dają ci te które urodziłaś, nie ma wybierania :-p

Gość pierworóddka
oj czepiasz sie słowka :p wiadomo o co chodzi. Tak wiec jak vedziemy z małym wychodzic ze szpitala :)

zrób jak radzą dziewczyny, ja tu nie pomogę, bo rodziłam w kwietniu,ciepło było,więc ubrałam małego w body z długim rękawem,portki,na to taki wełniany zestaw z czapką (ale nie jakas wełna na mrozy -30) łapki na dłonie, i mój fotelik miał taką porywkę na rzepy.

Gość pierworóddka
ciuszki na wyjscie ze szpitala juz mam takie cieplejsze :) chodziło mi tylko jak "wierzch" ma wygladac a rozek na porodowce mi nie bedzie potrzebny szpital zapewnia rozek i ciszki na czas pobytu tam ...

Gość pierworóddka
tak wiem juz im podziekowalam za to ;)