Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojej a może to miłość

a moze odpisać?

Polecane posty

dostałam takiego emajla: najdroższy Postanowiłem skontaktować się z Tobą, bo jestem przekonany, że możemy stać się przyjaciółmi i co się łączy. Nazywam się Samina Adams. Mam 21 lat z Liberii w Afryce, 5.8ft wysoki, targi cera, pojedyncze, (nigdy się nie ożenił). Jestem easy going, obliczeniowych i mam bojaźni Bożej. Lubię naturę i wszystko naturalne. I jak ktoś, kto nie jest dumny i który nie dyskryminuje w religii i rasy. Co więcej mogę powiedzieć? Ok, mogę powiedzieć, że jestem przystojny. Poślę mojego zdjęcia do Ciebie gdy odpowiedź. Miłość i uczucia od znajomego, Samina. Dearest, I decided to contact you, because i strongly believe that we can become friends and have things to share in common. My name is Samina Adams. I am 21 years old from Liberia in Africa, 5.8ft tall, fair in complexion, single, (never married ). I am easy going, calculative and I have the fear of God. I like nature and everything natural. I like someone who is not boastful and who does not discriminate in religion and race. What more can i say? Ok, i can say i am good looking. I will send my pictures to you when you reply. Love and affection from your friend, Samina.

Gość nie odpisuj
było o tym głośno to sa oszuści współpracując z hakerami tez dostalem taki list :O

Gość a o mnie jeden taki
Na nk kiedys dostalam taki list.

:( a już chciałam pisac

Gość wpisz sobie w google
tego maila z którego dostałaś ten list to pewnie sie sama przekonasz ilu ludzi go dostało itd

Gość jaaaaaaaa21
mam nadzieje ze ten temat to zart nie wierze ze mozna byc tak tepym jak autorka

Gość Drac
scammer, też dostalem maile od niej, chce zeby jej kase odebrac z banku w UK, 4,7 miliona dolarów, a pewnie, wielki chuj, pojedzie sie i nic kasy nie zobaczy, nie dajcie sie oszukac ;)

Gość Wujo
K... a to chamy czarne. Myślałem, że tylko do mnie napisał(-a) ;]