Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dla mnie...

chłopak duzo młodszy

Polecane posty

Gość a dla mnie...

co zrobic i jak to zrobic?! spotykam sie z pewnym chłopakiem od jakiegos czasu jego rodzice wiedza o mnie moi natomiast nie...dzis zapytał kiedy pozna moich rodzicow wszystko bylo by ok ale ja jestem 11 lat starsza od niego mi osobiscie to juz nie przeszkadza...ale rodzice...nie wiem jaka bedzie ich reakcja,wysmieja mnie czy co nie wiem widza ze sie z nim koleguje ale to wszystko...sama nie wiem co mam zrobic w jaki sposob im powiedziec a jemu na zbycie powiedziałam ze na wszystko przyjdzie pora...przeciez nie powiem ze jak moi rodzice zobacza jego jako jako mojego chłopaka to padna z wrazenia...pomozcie on ma 21 lat ja 32

Gość a dla mnie...
nie macie pomysłu?...

Gość a dla mnie...
podnosze

Gość Robeertoo
nie jesteś za stara ??? dla niego?

Gość wewerert
i tak nic z tego nie bedzie

Gość buehehehehe, a daj spokój,
po co męczysz chłopaka? Toż to dziecko i dobrze wiesz, że nic z tego na dłuższą metę nie wyjdzie:) Romans- tak, ale nie poważny związek:D Taka stara i nie myśli:D🖐️))

Gość simian raticus
Ty przekwitniesz, a on jeszcze impotentem nie będzie i poszuka se innej do seksu! Rówieśniczki albo młodszej!

Gość simian raticus
Widać, że on lubi MILF'y!

a widac tą różnicę wieku? moze po prostu póki co nic nie mów - daj mu szansę, żeby rodzice nie patrzyli na niego pod kątem wieku, tylko niech go poznają lepiej

Gość simian, czy jak ci tam,
chociaż autorka jest śmieszna, to jednak ty ze swoja niewiedzą biologiczna, nie ośmieszaj się bardziej jak ona i wypierdalaj stąd w półszpagatach!:D🖐️))

Gość dziewczyna jest jeszcze mloda,
pytanie jak bedzie za jakis czas.. znam pary z ronica okolo 5 lat i po slubie wiele lat, ale 11 lat to juz wieksza roznica i pewnie trudniej

Gość ororewowe
odpuscilabym sobie,po co lamac chlopakowi zycie?nie stac Cie na kogos w podobnym wieku?porazka:OI

tak czy inaczej powodzenia, jesli Wam na sobie zalezy to uda sie:)

a ja znam pare z różnicą 12 lat i są szczęśliwi, nie wysyłajcie ich od razu na ślubny kobierzec!

dlaczego lamac Mu zycie, jest dorosly i to tak samo Jego wybor?

Gość jgmjngmbb
głupia k-u-r-w-a - nie stać cię na faceta w swoim wieku? - lękasz się ze facet w twoim wieku uzna cię za zbyt starą dla siebie? - że uzna cię za zbyt zaniedbaną, niechlujną, źle ubrana, z fiu-bździu w bani? za niudacznicę pracująca w warzywniaku? Boisz się ze facetowi ze swojego rocznika niczym nie zaimponujesz? - głupia krowa. nie wstyd ci stara śmierdziuszko łudzić sie że na zawsze będziesz miała 30 lat, a on 21? Taka stara a taka pusta.

Gość autorko nie przejmuj sie
te lampucery zazdroszcza ci dobrego seksu, bo ich chlopom juz nie bryka ;P jak sie dogadujecie, to wiek nie ma znaczenia, kobiety pozniej sie starzeja niz mezczyzni wiec na luzie mozecie dlugo byc razem, a moze i na zycie. Rodzicom przedstaw chlopaka normalnie, jak kazdego innego bys przedstawila - jak ty nie zrobisz cyrku, oni tez nie beda mieli powodu.

Gość jaksennek i akk sek
autorko nie przejmuj sie ((jak sie dogadujecie, to wiek nie ma znaczenia,)) ma olbrzymie znaczenie, celulitis może obrzydzić facetowi spojrzenie na kobietę, i "dogadywanie się" nic nie da. (( kobiety pozniej sie starzeja niz mezczyzni wiec)) idiotko co ty pierdolisz? - zestaw sobie małżenstwo 50latków -on 50, silny i chęny do zycia, ona stara krowa pod 70-kę Kobiety starzeją się szybciej od facetów i to o 20lat. 40letni facet to 28latek -jego rówiesnica to 60latka. ((na luzie mozecie dlugo byc razem, a moze i na zycie.)) bzdura - spuści ci się na ryj i odejdzie jak od szmaty.

Gość pewnie, ze kobiety dluzej wygl
adaja mlodziej:) faceci szybko przestaja o siebie dbac i wygladaja na starszych, seksulanie takze facetom szybko uchodzi para

celulitis to ma teraz wiekszosc nastolatek, zalezy od skory i wyspotowania a nie od wieku

Gość dziewczynanglika
najszczesliwa para na swiecie jaka znam to wlasnie z roznica 11 lat. Zaczeli byc razem jak on mial 22 a ona 33, to bylo jakies 6 lat temu. Zeby bylo smieszniej to on jest bratem rodzonym jej bylego meza i ojca dziecka. Wiem, to brzmi koszmarnie ale 'tatus' szanowny mial gdzies zone i coreczke a 'wujek' zawsze byl z nimi od samego poczatku i tak poprsrtu wyszlo. Rozne sa sytuacje w zyciu...

Gość co za idiotka z autorki
pewnie, ze kobiety dlużej wygl adaja mlodziej faceci szybko przestaja o siebie dbac i wygladaja na starszych, seksu-lanie takze facetom szybko uchodzi para stara krowo tylko sobie nie dodawaj pochlebstw. Bo kiedy twoi rówieśnicy sypiali ze sowimi dziewczynami 18 razy dziennie, w wieku 18-26 lat ty czytałaś poezje, żeby dowiedzieć się co to sex po 34 roku życia - wsiuro. A teraz jesteś za stara, by komuś stał na twój widok. Kobiety nadrabiają makijażem, i ciuchami ale pod nimi kryją się babcie z owłosionymi twarzami - jesteście stare. Po 40-ce macie menopauzę i do niczego sie nie nadjecie. A faceci po 40ce rżną 22latki :) na potęgę.

Gość liscnawietrze
a jesli autorka topiku jest po prostu zakochana?? To nie jest wcale takie łatwe zostawic osobę którą się kocha....

a skad ty wiesz ile mam lat;) zreszta mam mlodszego chlopaka i mi daja znacznie mniej niz mam, chociaz i tak jestem mloda:p wiem, zazdrosc Cie zzera i frustracja, bo pewnie zadna nie chce byc z takim frustratem jak ty

Gość a dla mnie...
i tak z nim bede!

Gość mam 27 lat
=>jaksennek i akk sek 28 latka to dla ciebie jak 60 letnia ? :O

Gość wg mnie teraz
zwiazek z takim mlodszym to zawsze ryzyko teraz i nawet kilkanascie lat pozniej moze byc fajnie, ale przyjdzie czas ze bedzie mial dosyc zwiedlego ciala i zapranie mlodego jedrnego cialka i ozywczej mlodzienczosci tak jak Ashtonowi Kutcherowi zbrzydla Demi Moore w dzien rocznicy ich slubu polecial jak piesek na 21 blondynke

Gość nie ma znaczenie, lece faceci
z kryzysem wieku sredniego nawet jak maja mlodsze zony:o

Gość nie ma znaczenie, lece faceci
Kozuchowska czy Jusis, Mena suvari, tina turner ... ... maja mlodzszych mezow i kreci sie

Gość wg mnie teraz
owszem ale jak kobieta jest 10-15 lat starsza to mocno komplikuje sprawe poczatki zawsze sa fajne - ale znacie takie zwiazki ktor przetrwaly dekady? 60 letnia babcia z 45 letnim atrkcyjnym mezczyzna? znacie czy nie?