Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dla mnie...

chłopak duzo młodszy

Polecane posty

Gość nie ma znaczenie, lece faceci
i elizabeth taylor jeszcze wieksza roznica

Gość wg mnie teraz
elizabeth taylor, hahah a bab sie zenila 7 razy! wiedzialas o tym?

Gość wg mnie teraz
ta baba sie zenila 7 razy nie jest zadnym dowodem na sukces zwiazku starszej z mlodszym

joan collins ponad 30 lat roznicy

Gość wg mnie teraz
joan collins? a ile sa ze soba? bo jak nie stuknela i jeszcze chocby 15 rocznic to wiesz..

Gość wg mnie teraz
aaa i do tego jezeli Joan Collins ma milliony na koncie a jej kochas ma puste konto - to wiesz, tez sie za bardzo nie liczy :P

sprawdz sobie sama;)

Gość wg mnie teraz
hahah po prostu nie masz argumentow ;) logiczne ze skoro Joan Collins jest 30 lat starsza to widocznie jej kochas jest z nia dla kasy tak samo jak Ksiezna Hiszpanii ma 70 lat jej facet cos ponad 50tke, ale kiedys pracowal w biurze :D i wszyscy wiedz o co chodzi ;)

Gość wg mnie teraz
Joan jest 30 lat starsza i 100 milionow bogatsza o kochanka, ktory nawet nie musi pracowac tak jak ksiezna Hiszpanii - 70 lat, jej maz cos ponad 50 lat - kiedys pracowal jako urzednik i wszyscy wiedza o co chodzi ;)

Gość zeszliscie z tematu
W tym watku nie chodzi o roznice ponad 30 lat.:o

wyszlam z netu:o ten temat nie jest o 30letniej roznicy i takich parach, a ty mowisz nie na temat. weszlam zeby tu napisac, ze zdradzac mozna niezaleznie od wieku partnerki, wiec nie placz sie haha:D

Gość buah ha hah ah
zabawny temat. :D Jaki bulwers lasek. Co ciekawe to te same panienki nie miałby nic przeciwko posiadniu 11 lat starszego faceta :D

Gość nie mialyby nic przeciwko o 11
lat starszego, ale przeciwko mlodszemu juz predziej, bo wiedza, ze sa zbytcienkiena mlodszego;)

Gość a dlaczego nie
autorko, po pierwsze nie przejmuj się tymi wrednymi wpisami, to najwięksi nieudacznicy siedzą przed kompem i rzucają mięsem, jak macie być dla siebie to i tak będziecie, nie zważaj na opinie innych, kieruj się sercem, on mając 21 lat nie jest już dzieckiem, skoro stać go na związek z dojrzałą kobietą, różnica tu nie ma nic do rzeczy, są małżeństwa lub pary statystycznie pasujące i po rozwodzie, więc ci co piszą, jaką to autorka wyrządza mu krzywdę są w błędzie lub mocno nie dojrzali by doradzać, zdania nie zmienię koniec kropka.

Gość gdbgdfsbvd
a dlaczego nie? ----------------- bo nie wypada, by baba robiła za worek do poruchiwania dla swoejgo syna, który za jakiś czas z niej zakpi. "Ale miała stara kompleksy, zaliczyałem ją kiedy chciałem. Dziś jest tak stara ze wstyd spojrzeć." po co tej idiotce to?