Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny blagam o pomoc

czy te buty i ta sukienka do siebie pasuja?

Polecane posty

Przeciez to jest tak tanie ze nie moze byc ladne i dobre. Dziewczyno szanuj sie troche. Chcesz wygladac jak tania tirowka ?

niestety nie stac mnie zeby wygldac jak droga tirówka ;) sadze,ze nie trzeba wydac fortuny zeby wygldac dobrze

asos ma takie same sukienki za ponad 300 zl ;)

Gość zestaw może być....
Tak nawiasem mówiąc ten sprzedawca ma podróbki. Czasami nie łasz się na te ciuchy i u niego nie kupuj.

Nie oszukuj sie. Komu chcesz wmowic ze w sukience za 50 zlotych mozna byc dama ? Rzeczy drogie sa wykonane z najlepszych materialow z pieknych skor i to musi kosztowac. Rob jak chcesz ale ja bym sie tak nie ubrala. Zanim moj maz zaczal zarabiac 50 tysiecy kupowalam mniej ale porzadne ladne rzeczy np z kolekcji versace i prady. Jedz do mediolanu na wyprzedaz, mozna kupic ladne rzeczy taniej.

wiem,ze podrobki ale na jedna noc w polmroku moze byc ;)

Gość zestaw może być....
Właśnie asos. Sprzedawca kusi, ale poczytaj neutrale i negatywy. Podróbki, źle uszyte. Rozmiary i materiał nie adekwatne do zdjęć na aukcji.

Gość nie poniedzialek Ona
własnie sama autorko przyznajesz że to są sukienki asos...napewno nie licytujesz sukienki którą ma modelka na zdjęciu.. sprzdawca to jakiś oszust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czytalam i jednak kupilam, na jedna noc moze byc

Gość trghreygerty
te buty są okropne, strasznie skrócą ci nogi!!!! nigdy nie kupuj takich butow bo twoje nogi beda sie wydawaly niemilosiernie krotkie

o kurwa .... Nie wiem czy jestes podszywem ale wiem jedno jesli to ty Jenny to jednak masz niezle najebane w glowie. Dziewczyna zapytala sie czy buty i sukienka do siebie pasuja a ty wysadzasz z tekstem ze nie szanuje siebie . i zeby jechac do mediolanu ... Pieniadze Ci swiat przyslonily ale pamietaj ze kiedys i Tobie moze sie tak zdarzyc ze zawieje wiatr w oczy . . . Ja osobiscie mam pieniadze a nie szaleje w butikach ... wole sobie kupic cos tanszego ale rownie gustownego . Po co przeplacac skoro mozna sie ubrac tanio ale i tez elegancko ??

Gość zestaw może być....
OK twoja sprawa. Obyś ją w ogóle założyła. Czytałam tam, że dziewczyna zamówiła rozmiar L (niby tak na metce było) a wyszło XS, że bez bólu nie założy. Szwy się rozłażą. Jeszcze z Bankoku przesyłka :/

Kurva, nie kupuj tej kiecy. Foto jest sukienki z asosa, nie mozliwe zeby ktos sprzedawal to za 45 zl. Pewnie wysla Ci jakies gowno! :O 🖐️

Gość mia mia mua mua
ale ta jenifer pierdoli. Dama sie jest albo sie nie jest, ale co taka prosta kobieta jak ona moze wiedziec

Gość Jenny z pakamery
Carrie przecia wiadomo za mało 87 ale Jeni jest tak tepa że można się pośmiać