Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suck my clitoris

Mam faceta i kochankę.... no i problem....

Polecane posty

jak w temacie... mam faceta od 4 lat, kocham go, mieszkamy razem od niedawna. zawsze krecily mnie troche kobiety.... poznalam kiedys niesamowita lesbijke.... sliczna jak modelka...seksowna... i miala to cos. zaczely sie spotkania .... ona jest z krakowa ja z wawy.... lubilam ja piescic , przytulac , calowac, obdarowywac prezentami... do czasu az nie wyznala, ze mnie kocha i chce abym z nia zamieszkala.... odmowilam... nie spotykalysmy sie jakis czas. od czasu do czasu pisala, ze kocha i teskni ,ale ze musza sie okreslic... niedawno spotkalam ja w naszej dyskotece.... zaprosila mnie do siebie i tak zostalam do rana... doszla do wniosku,ze kocha, ze zadna inna mi nie dorownuje i ze jest w stanie uszanowac moja decyzje byle tylko miec mnie choc raz na tydzien... i bylo ok...do czasu az znowu zaczela napomykac o okresleniu sie przeze mnie. Powiedzialam jej ,ze jesli nasza relacja jej nie pasuje to znikne z jej zycia... wystarczy slowo. zalezy mi na niej i chce aby byla szczesliwa... a ja jej szczescia dac nie moge wiec nie chce byc w jej zyciu bo do poki tak bedzie to ona nie znajdzie nikogo. zrobila scene, ze z jednej strony chce bym byla a z drugiej wie ze nigdy nie bede z nia i ze nigdy nie zwiaze sie z inna.. kurde laska jest swietna... atrakcyjna....bardzo seksowna i madra...ale taka emocjonalna i wrazliwa... co ja mam zrobic... myslalam,zeby odejsc bez slowa... zmienic nr telefonu i adres mailowy... ale jesli zechce znajdzie mnie w firmie....

Gość dobra raddda
ale sobie wysublimowany nick wybrałaś :D:D:D

Gość jezu jaka glupia baba
wez idz stad:o

1) moj facet jest typem goscia, ktory chce mnie miec na wylacznosc... 2) nie wiem, czy chcialabym sie nia dzielic... zreszta ona nie bylaby zainteresowana... jest dosc zaborcza

Gość g4g4g4g44gg4g
nasraj jej do mordy jak bedzie spala zobaczymy co powie

Prze dziwna jak dla mnie sytuacja , lubisz ciągnąć facetowi , być dla niego w pełni kobietą ale lubisz też pieścic kobiete i być dla niej ,, facetem,, .... Ona ma racje , musisz sie określić . Albo wolisz cipke albo kutasa , wiadomo że w nieskończonosc nie bedziesz tego ciągnąć . A moim zd. jezeli Twój facet dowiedziałby sie o tym i o twoim zaangażowaniu względem tamtej to na pewno uznałby to za zdrade , więc jeżeli zależy Ci na nim i chcesz z nim byc to po 1) napewno mu o tym nie mów , a po 2) zerwij z ta laską , przeciez to jest jakaś chora sytuacja

widujemy sie tylko podczas moich podrozy sluzbowych... wiele kobiet jest bi... jesli tego nie robia to mysla o robieniu tego z kobieta... bardziej kreca mnie faceci, ale ona tez na mnie dziala... lubie ja dotykac... etc. chyba rzeczywiscie najlepszym wyjsciem jest rozstanie