Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ponawiam temat...

Proszę was o pomoc.

Polecane posty

Gość Ponawiam temat...

Witam wczoraj już pisałam mianowicie o tym jak poderwać nieznajomego faceta? Dostałam wczoraj parę ciekawych odpowiedzi.. Ale może będzie dziś jeszcze kilka pomocnych osób? Pracuje w markecie i zawsze jak go widzę to uśmiecha się do mnie stara się być blisko mnie, raz jak wychodziłam to mi nawet pomachał... widzę że między nami coś iskrzy.. Bardzo mi zależy ale nie wiem jak mogę do niego zagadać... Pomóżcie.

Gość Ponawiam temat...
odezwie się ktoś????

Gość Ponawiam temat...
Hmmmm ale tak od razu podać mu się na tacy? ;)

Gość Ponawiam temat...
No tak w sumie racja ;) tak przeżywam bo zależy mi żeby tego nie spieprzyć ;)

Dobrze ze ja nie musialam sie ponizac i zagadywac faceta, tylko to ja bylam podrywana :) WIdze, ze wartosc kobiet stale spada, niedlugo stana sie glowa rodziny :o

poza tym zawsze nalezalam do niesmialych osob, to wydarzenie sprawilo ze nabralam wiatru w skrzydla, moja niesmialosc ulotnila sie zastepujac ja pewnoscia siebie :) i tak mam do teraz, uwazam, ze jak chce to potrafie osiagnac co mi sie zamarzy. sukces zmienia czlowieka :)

Gość nieumiejetnosc
kochanka - ciekawe , kto jest kochanką twojego?:D

hahahahhahahahahhaaaaaaa naprawde zaczynam wierzyc ze same projekty i debilki tu siedza "sukces zmienia czlowieka:)" o mamo... wczoraj czytalam cos o idealny, pieknym, rozowym malym swiecie hahahahhahahaaaaaaa

Gość Ponawiam temat...
Ty noxelia czy jak ty tam się zwiesz twoich komentarzy nie potrzebuje. spadaj. a wam dziewczyny dzieki za rade :* tylko czy ja się zdobędę na odwagę ;)

nikt ci sie nie pytal, czy potrzebujesz :D jak chcesz pogadac prywatnie to na gg spindalaj :D

kochanka - jak mi sie ktos podoba to zaraz jakiegos paralizu dostaje i nawet nie umiem spojrzec na tego faceta, a co dopiero podejsc do niego :P ale to prawda, kobiety tez moga zdobywac facetow

Gość Ponawiam temat...
z tobą to nawet za milion mi by się gadać nie chciało. nie każdy będzię czekał na to aż jakiś fajny ją poderwie ale dla ciebie to chyba wygląd nie gra roli wystarczy żeby cie podrywał :D

Gość Ponawiam temat...
a no właśnie ja mam tak samo ;) już nie raz chciałam do niego zagadać a tu język w gardle normalnie ;)

Gość Ponawiam temat...
Spróbuje ;) ale podejść i zaprosić na kawe? czy tak jka wczoraj proponowali podejść nic nie mówić i dać numer telefonu i odejść z uśmiechem? :)

Gość rafia229
noxiela ale ty masz szpetny ryj wiesz do kogo jestes podobna? do Małej Mi z Muminów buuuhahahahaha

Gość Ponawiam temat...
No to na to może będe miała odwagę :) a ma takie pytanie jak to jest z facetami czemu on nie podejdzie do mnie i nie zagada? może być tak że się wstydzi ? czy raczej może czekać aż ja to zrobie? :P

wstydzi sie najprawdopodobniej, ale i tak masz latwo jak zerka. moj nie zerkal a nadal sie odwazylam, nie chcialam go stracic. a nasz burzliwy zwiazek trwal 6 miesiecy. a potem stwierdzilam ze mi sie jednak nie podoba :D.

Gość Ponawiam temat...
Ale facet może się wstydzić? taki jak on? :) nie no okej jak się do mnie uśmiecha to ja normalnie odlatuje :)