Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkaaa 2333

Jak sie zmotywowac do wyjscia z domu.

Polecane posty

Gość malwinkaaa 2333

Musze wyjsc z domu do lekarza ale nie moze sie zebrac. Powinnam byc teraz w pracy a siedze w domu.

Gość fdsfds
moze w drodze do lekarza poznasz jakiegos chłopaka

Gość Omega+żelazo :)
Ale o co chodzi?? Ja to ciagle gdzies biegam, cos załatwiam, nie wiem jak mozna mioec problem z wyjsciem z domu?!

Gość malwinkaaa 2333
Przeciez ja pracuje.Normlnie funkcjonuje.Ale wystarczy ze 1 dzien nie pojde do pracy odrazu mam taki stan. Takie zniechecenie.Nierwiem co sie ze mna dzieje.

Ja tak tez kiedys miałam, siedziałam w domu po operacji. Pozniej jak wrociam dostałam zwolnienie :O byłam tak załamana, ze 4dni nigdzie nie wychodziłam, gdyby kolezanka nie przyniosła zakupów to nawet bym nie miała co jesc. I byc moze teraz z obawy ze taki stan wroci,. ciagle cos robie praca studia wolontariat dziecko. Az sie troche boje- mam wolne do srody- moze tez nie bedzie mi sie chciało pozniej wychodzic :)

Gość malwinkaaa 2333
Zaczelo sie od tego ze moja corka dostala w sobote rano garaczki i przez to nie poszlam do pracy.Dzis tez nie poszlam bo nie mialam usprawiedliwienia za sobote i musze isxc do lekatrza po zolnienie za sobote i dzis.Czy lekarz mi wypisxze zwolnienie wstecz???

To zalezy od lekarza. Ja kiedys miałąm tak potworny bol glowy, ze nie byłam nawet w stanie dojechac do lekarza, a na wizyte do domu nie chciał przyjsc "przeciez pani mloda jest!!" ;) i poszłam w poniedziałek, nie wypisał mi wstecz.

Gość malwinkaaa 2333
Zalamie sie jaj nie wypisze mi zwolnienia wstecz za sobote.Jak ja mam wtedy usprawiedliwic w pracy ten dzien.