Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama z krakowa

Czy mój synek nie śpi za dużo????

Polecane posty

Gość Mama z krakowa

witam moj synek ma 16 miesiecy i jego spaniew wyglada tak : wieczorem zasypia kolo 21 i wstaje kolo 9, 10 rano dzisiaj np jeszcze spi.. w dzien kolo 14 idzie spac i pospi minimum 2 godziny , martwie sie czy to nie za dlugo , wydaje mi sie ze dzieci nie spia az tyle jak byl mniejszy tez dlugo sypial ale teraz to juz wogole.. jak mial np 3,4 iesiace to jadl mleko raz w nocy tylko raz sie budzil , czy to moga byc jakies zaburzenia czy cos takiego ? moze ktoras mama mi cos podpowie:)

mi się wydaje że śpi zupełnie normalnie. mój w tym wieku też tak spał a nawet jeszcze dłużej w ciągu dnia (3 godz). teraz ma 2,5 roku i już nie śpi w dzień ale na noc najczęsciej od 21 do 10 :)

Gość Mamamma :)
No ja bym chciała żeby moja mała tak spała ma 20 miesięcy i śpi 1,5 godziny w dzień zasypia 18, 19 zależy i wstaje 4, 5 :) każde dziecko jest inne i myślę e nie powinnas sie martwić..

Gość Mama z krakowa
ok dzieki lepiej zawsze zapytac;)

Gość Mama z krakowa
właśnie wstał;)

Zazdroszcze takich dzieci...moje do 2 lat pobudki w nocy starsza od 1,5 roku wogole nie spi w dzien,mlodsza od roku do godziny,a teraz najczesciej pol,dzis z m wstawalismy 6 razy a ja jestem w ciazy,wiec ciezko mala ma 23 miesiace...

nie martw się bo nie ma czym. z naszego otoczenia mój synek też śpi najdłużej ze wszystkich dzieci. ja lubie spać i mąż się śmieje że mały ma to po mnie :) ostatnio jak go musiałam budzić o 9 do lekarza to taki był zmęczony i niewyspany że w ciągu dnia musiał odespać i uciął sobie popołudniową drzemke :)

Zazdroszcze takich dzieci...moje do 2 lat pobudki w nocy starsza od 1,5 roku wogole nie spi w dzien,mlodsza od roku do godziny,a teraz najczesciej pol,dzis z m wstawalismy 6 razy a ja jestem w ciazy,wiec ciezko mala ma 23 miesiace...