Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolinka malinka

Pomozcie przetrwac do 10tego..

Polecane posty

Gość napisz autorko z jakiego
autorko masz maila ode mnie:)

Gość dolinka malinka
polinkama..dobrze . Jedna osoba wystraczy naprawde...to tylko 5 dni ..albo az 5 no ale nie chodiz mi o to zeby teraz 10 osob robilo zkaupy .

Gość dolinka malinka
nie wezme pieniedzy :) ale dzieki wam za zaufanie ! :)

wiesz..nie jest to problem jakies zakupy czy pare groszy przeslac, tym bardziej, ze masz dziecko i to jest najsmutniejsze, ze dzieci w tym wszystkim cierpia:( ehhh... :(

Gość czego Ci
zrobię Ci przelew, ale to będą grosze, bo sama jestem bezrobotna no i święta za pasem. zaraz napiszę ci maila to podasz mi nr konta. Położę tylko synka spać

Gość rafia229
tak bardzo zaradna jestes na codzień ze na dzień dzisiejszy nie masz co do gara włożyć

Gość dolinka malinka
ja nie chce robic sobie dlugow.. poprostu

Gość czego Ci
jakie długi? chcę ci pomóc

Gość dolinka malinka
czego ci! nawet nie ma mowy właśnie są świeta nie pracujesz ja pracuje ,daj sobie spokoj z przelewami ..

powiedz ile pieniazków ci potrzeba, moze jakos wspólnymi silami tutaj na kafe ci pomozemy,a zlosliwymi komentarzami sie nie przejmuj, tak sie niestety zyje na tej zielonej wyspie :-o co którys temat o biedzie i braku srodków do zycia

Gość rafia229
nie wysyłajcie zadnych pieniedzy,czy wam tez tak ktos chetnie daje? w ostatecznosci zakupy ale wrczyla bym je osobiscie po uprzednim rozeznaniu sytuacji

Gość napisz autorko z jakiego
autorka juz znalazla kogos kto pomoze:) Przynajmniej tak mnie poinformowala w mailu wiec nie musicie byc tak nadgorliwe:P

Gość dolinka malinka
rafia tak jestem i nie mam i sa tego powody czy to cos zlego ? a moze mialam pozowlic wyladowac dziekcu w szpitalu ..zostawilam w aptece wszytskie oszczednosci na swieta plus to co miialam na codzien , bylam na zwolnieniu na dziecko wiec tez nie dostane pensji takiej jak zawsze tylko nizsza. ja sie nie wstdyze ja sama tu pomoglam jesli o mnie chodzi mam w takim razie kurteczke na 116 dla chłopca nowiutką moge komus oddac jesli potrzebuje .

ja chyba mam jeszczee wiare w ludzi, kiedys tez wyslalam kobiecie z internetu przelew na chore dziecko, cieszyla sie i jeszcze po czasie wyslala podziekowania i zdjecia córeczki, wiec chyba nie wszyscy to naciagacze od razu.

Gość pomocna - emama
chodz na nasze forum ,mamy mamy z łodzi ,któraś podjedzie i pomoże gdy zweryfikuje fakt istnienia dziecka i samotne macierzyństwo :) daje link http://forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html zamieśc post i od razu wal do modemy . bo wiesz tutaj to każdy może napisać ,było tu już xxxxxx takich jak ty i okazywało sie że student zbiera na zioło , bierze żarciae by zaoszczedzić i mieć na picie etc.

Gość dolinka malinka
rafia 229 zapraszam :) zrobie Ci chetnie herbate i porozmawiamy o mojej sytuacji , mysle ze zorbiłoby ci sie baardzo głupio . To kiedy wpadniesz?

Z mojej strony o pieniądzach nie ma mowy zresztą sama autorka napisała że ich nie przyjmie

Gość dolinka malinka
ja sie wycofuje w takim razie bo nie ma sensu to jak walka z wiatrakami , w razie gdyby ktos chcial zajrzec do mnie to meil zostawilam , Dzieki wszytskim chetnym !

Gość dolinka malinka
e-mama bardzo fajn ie zaraz zajrzę. Dzieki!

Gość dolinka malinka
weszłam na forum e-mamy i pierwsze co mnie uderzylo to..kometarze do wpisow ...prosi tam o zywnosc osoba a dostaje komentarze "a ja chce audiq7" "zywnosc sie tez kupuje za pieniadze" nie zaloze tam watku jest jeszcze gorzej niz tu ... myslalmz e to forum dziala w innym systemie.

Gość napisalm
ci meila .

Gość czego Ci
wysłałam Ci maila

Gość dolinka malinka
wiem wiem odpisuje juz :)

Gość hahahah bj stara się jak
znowu ancia 27? to idź do caritasu na pietrynę ,żarcie dostaniesz od ręki.