Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliputyhgb

Czy opłaca sie wydawać w sprzęt rtv/agd markowy?

Polecane posty

Gość liliputyhgb

Ja uważam że nie bo jak cos sie popsuje to sie nie opłaca tego naprawiać.Po za tym firmy nie markowe nie zawsze sa gorsze a za to tańsze.!0 lat temu zakupiłem wieże philipsa radio szybko zaczeło trzeszczeć po 5 latach poszedł magnetowid a po 8 CD.Dodam że ta wieża praktycznie nie była używana.Obenie służy mi jako budzik i zegar.Wieża kosztowała ponad 1000zł wiem że była to pycha za dużo tańsza cene można było mieć magnetowid z CD i radiem za 300zł.Z telefonami komórkowymi jest to samo lepiej czasem kupić tańszy bo i tak za jakiś czas sie nam znudzi,wyjda z nowszymi parametrami.4 lata temu kupiłem telefon samsunga firma wtedy była uważana za tandete i tanioche.Telefon po 4 latach sprawuje sie świetnie choć juz mi sie znudził.Obecnie samsung jest już liderem w wielu dzieddzinach.Gdy bede kupował telefon bede sie sugerował cena w stosunku do parametrów i to bedzie jakis huawei na pewno nie przecenioną nokie.

Gość liliputyhgb
nikt nie weźmie udziału w dyskusji?

Gość LeNNNNkkkkaAA
Hmm zadales pytanie i sam sobie odpowiedziales :p Wiec teraz chcesz zeby Cię przekonać do markowego sprzatu? Czy poprostu chcesz pozna nasze zdanie? Moje jest takie ze oplaca sie wydawać....i nie mówię tu o telefonach typu nokiabo jak dla mnie ta firma jest beznadziejna, tylko o sprzęcie AGD np. :)

Gość liliputyhgb
chce poznac wasze zdanie

Gość LeNNNNkkkkaAA
W takim razie ja odpowiedzialam, myśle ze uzasadnienie zbędne... Mogę tylko dodac ze ten sprzet ktory mam w domu jak narazie jest bezawaryjny, kosztował dużo ale jestem zadowolona.A jeżeli chodzi o laptopa to bezapelacyjnie wygrywa z tanszymi zamiennikami...i mówię to szczerze nie tylko dlatego ze akurat taki posiadam.

Gość Oczywiście żekupiłeś jakieś
badziewie byle jakiej firmy a nie żaden sprzęt markowy.Philips na rynku audio jest dla takich jak ty.Jak możnz było kupić 10 lat temu Sprzęt z magnetowidem???Poza tym nawet nie wiesz co to jest wieża.Po prostu kupiłeś taki kompaktowy kombajn z byle jakim dźwiękiem.To nie radio trzeszczało a potencjometr/regulacja głośności.Ty nie masz kompletnie pojęcia ile kosztuje skompletowanie markowej/wysokiej jakości WIEZY. 1000zł nie wystarczy ci na jedną przyzwoitą kolumnę głośnikową.

Gość liliputyhgb
ale mi nie chodziło o dyskotekową wieże a firma philips jakiś czas temu była najpopularniejsza wszyscy wiekszośc ludzi miała wówczas telewizory i wieze marki philips.

Gość Oczywiście że
każdy kupuje to na co go stać.Z twojej wypowiedzi wynika że ciebie jakość dźwięku nie interesuje i zakupiłeś jakąś pierdziawkę za cenę która dla ciebie była bardzo wysoka.Biednego nie stać na dziadostwo.Jeszcze raz powtarzam Philips w sprzęcie audio jest kompletną nędzą.Obecnie nawet zaprzestali produkować TV.

Gość liliputyhgb
radio tylko brzęczało cała reszta grała przyzwoicie

Gość Oczywiście że
podejrzewam że "przyzwoite granie" w twojej opinii nie nadaje się na przeciętne zdrowe ucho.Leć do sklepu i kup sobie następny sprzęt Philipsa z magnetowidem.

Gość liliputyhgb
po co philipsa? jak można miec tani magnetowid innej firmy z przyzwoitym i czystym graniem oczywiście nie potrzebne mi sa kolumny które sa mega głośne bo po co mam przeszkadzać sasiadom.Do domowego uzytku jak najbardziej magnetowid wystarczy.