Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AGNIESZKA-IV A

TESCIOWA i SYNALEK

Polecane posty

Proszę o poradę, znamy się z mężem 10 lat a 4 lata po ślubie,mamy 2 dzieci synka 2,5 i córeczkę 2 miesiące,mieszkamy u teściowej w domu 3 piętrowym wiec mamy 1 parter dla siebie wszystko osobno,a pojawił się problem , teściowa i wredna bratowa która mnie nienawidzi,jest bezczelna i bezpośrednia popadła w konflikt z przyszła bratowa i z bratem.Ja mam już dość ,obydwie nastawiają ,nagadują na mnie i jest w tym najlepsze ze jak bratowa na mnie naskoczy nikt się nie odezwie nawet mój maż,jest mi przykro bo mój maż się zmienił, ma dwie twarze ta dobra dla ludzi a ta zła dla mnie a czasami dla dzieci,o wszystko mnie obwinia,sprzątam,zajmuje się dziećmi,piorę,gotuje,nie mam dla siebie czasu a on mi powie ze nic nie robię,żebym poszła do pracy w końcu,albo jak się z nim kloce mówi żebym się wyprowadziła bo to jest jego dom,syfiasz nie z tej ziemi,obiad pod nos,bałaganisz,nie dba o siebie, śmierdzi potem nawet nie pójdzie się kompac,drze pyska niewiadomo o co,JAK GO TU ZMIENIĆ CO ZROBIĆ, nie sztuka się wyprowadzić,proszę o poradę albo nauczke DLA MEZA

Gość do banii z tym wszystkim
Niestety juz nic nie mozna zrobic Ja po prostu przestalam sie wszystkim przjmowac Po paru tygodniach moj byl w takim szoku ze sie nie czepiam i schodze mu z drogi ze niewiedzial co ma zrobic A ja w tedy dopiero dalam mu nauczke

Gość do banii z tym wszystkim
i cos mi sie wydaje ze to tesciowa i bratowa mu tak maca w glowie Bo teksty ze nic nie robisz to napwemo ktos mu do glowy nabija A moze naprawde przestan sprzatac gotowac i tym podobne rzeczy to morze sie uspokoi

Gość jsnbxcnnklklzl
A czemu dla dzieci?? co im robi??