Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIKOLOOO

ALIMENTY!!! BEZROBOTNY!!! POMOŻCIE :(((

Polecane posty

Gość PIKOLOOO

witajcie kobietki szukam porady jezeli chodzi o alimenty. Zmoim partnerem nic mnie nie laczy jedynie dziecko zadnego slubu, oczwiscie dziecko uznane przezojca i nadane jego nazwizo.Niestety nie wyszlo nam i chce pozwac go o alimenty tylko chodzi oto ze ojciec dziecka ma rente i do tego jeszcze z tej renty placi alimenty na swoje dwojka dzieci i praktycznie nic mu nie zostaje. Jednak on posiada firme ale jest to jakos tak zrobione ze ona nie stoi na niego tylko na jego brata i wzasadzie on nic juz nie posiada oczywiscie dochody ma duze ale funkcjonuje jako rencista bez zadnych wiekszch dochodow. Moje pytanie brzmi czy sodzic sie w sadzie czy lepeij dogadac zsie z nim i niech placi ile bede cciala, bo on twierdzi ze jezeli pojde do sadu to nie dostane nic bo on nei bedzie mial z czego placic? co robic pomożcie prosze!!!

Gość niun
bierzesz 100 zł i idziesz do radcy prawnego na godzinną konwersację, odpowie ci na wszystkie pytania,fachowo i jednoznacznie, w sposób adekwatny do twojej sytuacji.

Gość bezrobotna85
Na pewno dostaniesz alimenty i radzę, żebyś poszła do dobrego adwokata z tym problemem.

Gość niun
dobry adwokat 250 zł za poradę i będzie chciał nie powiedzieć wszystkiego, żeby dostać sprawę za 2-3 tys. Radca powie wyczerpująco, bo i tak nie może reprezentować klienta w sądzie.

Gość PIKOLOOO
a jak skladam wniosek do sadu to moge tez zlozyc wniosek ze cce adwokatqa i co jemu musze placic czy to panstwo za mnie placi? bo ja nie ponosze kosztow za sprawe o alimenty a co do adwokata z sadu to nie wiem wlasnie

Gość niun
nic nie wiesz, to naprawdę nie pomoże ci forum. Adwokat z urzedu jest do obrony oskarżonego z Kodeksu Karnego. MASZ ZERO POJECIA, IDŻ DO SPECJALISTY.

Gość niun
Wpisz sobie w google radca prawny, nazwa twojego miasta i dzwoń.

Gość niun nie bredz
mozna miec adw z urzedu przy niskich dochodach w innch sprawach niz karne radca moze reprezentowac przed sadem w wiekszosci sprawach (przepisy zmienil sie juz jakis czas temu) Autorko idz do radc/adwokata zajmujacego sie prawem rodzinnym, alimenty ie sie naleza na dzuecko

Gość niun
ja bredzę, a ty piszesz ta samą poradę hahahahahahahaaha

Gość niun nie bredz
masz cos wspolnego z prawem czy to tylko twoje wypociny?

Gość niun
mam cos wspólnego z prawem co jest bardzo szerokim pojeciem hahahahahaha

Gość niun nie bredz
no wlasnie widac

Gość niun
co widać? dałyśmy tą samą radę, więc chyba nie widać różnicy, masz jakieś kompleksy? hahahahahahahaaha

Gość WYRZUC GO Z DOMU
czytaj ze zrozumieniem

Gość WYRZUC GO Z DOMU
glupie hahaha cie nie uratuje i o twojej erudycji ani wiedzy nie swiadczy

Gość WYRZUC GO Z DOMU
niun nie bredz

Gość niun
a ty czytaj pod jakim nickiem piszesz, zanim wyslesz posta hahahaahaha o co Ci konkretnie chodzi? specjalistko?

Gość złóz pozew
do sądu o alimenty,nie potrzebny do tego adwokat czy radca prawny-w necie masz wszystkie porady,wzory pozwów za darmo!!nie zgadzaj sie na polubowne wpłaty,bo wiadomo jak bedzie...da albo nie da,a tak bedziesz miala papier,komornik bedzie mial co sciagnąc,bo jesli on ma 2 dzieci jeszcze i kombinuje z fimą na brata,a sam gra emeryta to niezłe ziółko z niego!!!

Gość PIKOLOOO
on twierdzi ze nic nie dostane albo bardzo malo bo on nie ma dochodo a do tego juz placi aimenty... wiec moze ugadac sie noramlanie znim.. nie wiem sama....

Gość WYRZUC GO Z DOMU
na pewno dostaniesz alimenty

Gość niun
tak kurde, na forum to rostrzygniemy, lepiej od prawnika dogadać sie z nim, czy nie... hahahahaha Nie chce sie biegać po sądach, co nie? Być matką, to znaczy dbać o dziecko, a nie o swoją wygodę.

Gość WYRZUC GO Z DOMU
lepiej sadownie, chyba, ze zaproponuje sensowna kwote (tylko wtedy!)

Gość niun
Jak szkoda ci tej stówy, to wrzuć www.forumprawne tam jest dział Alimenty i siedzą ludzie, co im sie chce w szczegóły wchodzić. ALe to jak błądzenie we mgle, chytry dwa razy traci,

Gość WYRZUC GO Z DOMU
i tylko i wylacznie jak spiszecie ja na pismie (pozasadownie) ale przy takim sciemnianiu, lepiej przez sad

Gość niun
napisz jej jeszcze, gdzie znajdzie adwokata za free z urzędu na sprawę rodzinną, hahhahahahahaha

Gość PIKOLOOO
niun! jakbys miala taie problemy jak ja to bys zbaczyla ze zycie nie jest takie proste.!! widze ze tylko lubisz pouczac jabys wszystko wiedziala a tak naprawde gow.. wiesz!!

Gość niun
co za argument, jestem pod wrażeniem.

Gość WYRZUC GO Z DOMU
adwokata z urzedu nie znajduje sie nigdzie, zostaje on wyznaczony przez sad na wniosek strony:o boszzzzzzzze , ale buractow a przemardzanie sie do potegi entej:o

Gość PIKOLOOO
wlasnie cos czytalam ze moge znlozyc wniosek u udzelenie mi adwokata ala jezeli mi udziela ja za niego place?

Gość WYRZUC GO Z DOMU
jesli zostanie przyznany, to nic nie placisz