Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIKOLOOO

ALIMENTY!!! BEZROBOTNY!!! POMOŻCIE :(((

Polecane posty

Gość PIKOLOOO
aha no ok... zreszta w najblizszym czasie pojde do sadu to sie juz wszyskiego dowiem a tu po prostu chcialam sie dowiedziec mniej wiecej...a nie NIUN to od razu wielkie haloo ze nic nie wiem po tu naisala zeby sie dowiedziec..

Gość niun
W Sądzie dowiesz sie , gdzie podanie wrzucić hahahahahha

Gość niun
na sprawy alimentacyjne z zasady żaden adwokat przyznany nie będzie. Jeśli sie mylę, złóz pozew, zobaczymy.

Gość WYRZUC GO Z DOMU
nie przejmuj sie niun, to typ osoby z problemami (najczesciej psychicznymi) i tutaj wyladuje swoje frustracje powodzenia 🌼

Gość PIKOLOOO
przekonam sie

Gość WYRZUC GO Z DOMU
niun nie masz zielonego pojecia i przestan wprowadzac Autorke w blad, bo widac, ze na pewno nie jestes prawnikiem

Gość PIKOLOOO
nie no jasne mam wieksze problemy niz jaka niun wszechwiedzaca;p

Gość WYRZUC GO Z DOMU
niun z jakiej 'zasady':o naprawde przestan sie jeszcze bardziej deprecjonowac tym pisaniem

Gość niun
hahahahahaha sama doradzasz autorce isć po poradę prawną, iść złozyć pozew, a nie dogadywać sie z ojcem dziecka na krzywy ryj, jakie masz podstawy, aby pisać do mnie personalne uwagi w tym wątku, skoro to samo piszemy? nie umiesz nic powiedzieć ad rem, to sobie je daruj jesli oczywiście nie jest to problem psychiczny, ze nie możesz sobie darować ad personam, wtedy no cóż, nie mogę tego wymagać.

Gość WYRZUC GO Z DOMU
dodanie kilku najprostszych hasel lacinskich nic tu nie zmienia, nie pisalysmy tego samego - czytaj ze zrozumieniem i przestan pisac glupot, jesli nie masz o czyms pojecia🖐️

Gość niun
ja napisałam, aby szła po poradę prawną do specjalisty, aby nie odpuszczała i nie godziła sie na "dogadanie" pozasądowe z ojcem dziecka. Ty pisałaś coś innego?

Gość takie tam duperele
O wysokości alimentów nie decydują dochody tylko MOŻLIWOŚCI ZAROBKOWE POZWANEGO. Chyba facet ma jakiś zawód? Może dorobic będąc na rencie choćby w firmie brata. A swoją drogą po co fundowałaś sobie dziecko z facetem płacącym alimenty już innej kobiecie?????