Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 12 cm=, cienki wzwód

Już uzbierałem ponad 19 000 złotych na operację przeszczepienia penisa która

Polecane posty

jeszcze nie jest możliwa :( ale wierze w nauke Mam 24 lata i chciałbym do tej trzydziestki w końcu się z kimś związać ale medycyna chyba nie chce mi pomóc póki co:( Aktualne metody powiększania i pogrubiania to śmiech na sali. Szkoda nawet próbować. Odkładam 1000 złotych co miesiąc i mam nadzieję że za te kilka lat w końcu będzie możliwy przeszczep penisa bo póki co to :( Ehh jak ja zazdroszczę tym wszystkim parom, ja nie trzymałem nigdy nawet dziewczyny za rękę a co dopiero o całowaniu czy czymś więcej mówić (wiadomo z takim penisem to moge tylko za pieniadze to robic a nie chce bo wolalbym uprawiac seks z kims z milosci) Myślicie ze w najblizszych 2-3 latach medycyna znajdzie lek na moja chorobe? Slyszalem ze już byl jakiś udany przeszczep penisa, konczyny mozna przeszczepiac i dzialaja sprawnie, naukowcy błagam zróbcie coś z tym wreszcie :( dajcie mi szansę na szczęsicie w końcu jesteśmy istotami społecznymi i każdy z nas chciałby w końcu założyć rodzinę :(

Gość JustynaKRKKKK
to juz wybierz murzynska pale z katalogu:)

Gość hhsjhjdasa
zbieraj dalej, jak sie nie uda z przeszczepem to zawsze jakas chociaz na kase poleci :D

Zmieni oj zmieni bo mi nie brakuje nic z mężczyzny praktycznie procz penisa :( a tak sie sklada bo mozna przeczytac opinie anonimowych kobiet w internecie (a wiadomo ze jak ktos moze pisac anonimowo to pisze prawdziwie) ze wielkosc tzn dlugosc i grubosc pensia sa bardzo wazne i nie ma co sie oszukiwac bo mozna byc niewiadomo jak wspanialym czlowiekiem to i tak kobieta nas predzej czy pozniej zostawi jak nie bedziemy jej zaspokaiac seksualnie i a jak ktos mysli inaczej to sie oszukuje

nie chce murzynskiej a normalnego sredniego penisa tak z 17-18 cm wiecej mi nie trzeba

Kolejny tysiąc, tym razem za grudzień dodany to kwoty na przyszłą operację :) Czytałem ze w 2007 roku chinscy naukowcy po raz pierwszy przeszczepily skutecznie penisa 4 lata minely i dalej cisza... przeciez dobrze by na tym zarobili a niektorym ludziom daliby mozliwosc normalnego zycia :(

Gość Flamethrower
A nie myślałeś żeby dosztukować małego np. z gliny?

bardzo smieszne moze od razu sobie obetne i przyszyje wibrator co? ciekawe czy na forum o karlach czy niepelsnosprawnych ruchowo tez sie wysmiewasz z ich kalectwa dzieciaku

a przeszczep konczyn to skad te konczyny biora? przeciez wiadomo ze od zmarlych np w wypadku jak sie organ przyjmie to bedzie juz moj i nie bedzie roznicy skad sie wzial

Gość teztak chce
Nie wiem czy piszesz jeszcze na tym forum.Ale mam ta sama chec i ten sam problem..jesli masz jakies nowe wiadomosci to pisz.. "Nie jestes sam" no i mysle ze nie jestesmy sami....

Gość czibiusa
co sie martwisz-zarob kase to bedzie git-biznesmen , prezes, kazda szycha moz emiec pindola 4 cm-a baby i tak poleca -na kase

Gość kokaz
Nie rozumiem jak można być tak przywalonym. po pierwsze 12 cm to mało ale nie tragedia. PRzeciętny penis ma 14 cm. po drugie - sam zwiększenie penisa nic ci nie pomoże. jesteś loserem. Co ma penis do trzymania za rękę, pocałunków, pettingu nawet. Jak teraz nie umiesz takich rzeczy, to myślisz ze penis ci pomoże? po trzecie - zamiast przeszczepu weź sobie nałóż sztucznego przedlużacza (są takie dostępne) - co za różnica - sztuczny penis czy przeszczepiony.

Gość Skoro swoją dziewczynę
doprowadzam do orgazmu 3 palcami (najdłuższy 10 cm) to po co wam takie penisy długie... pieprzenie, sam mam co prawda 16 cm, ale liczy się technika jak umiecie zadowolić partnerkę, nie ma to jak widok rumieńców i zaciskająca się cipka, wcale tego nie trzeba robić penisem...

Gość kochimbinna
kasa i wladza to najlepszy afrodyzzjak

Gość przeszczep sobie
lepiej mozg

Gość kochimbinna
kasa jest wsystkim -rekompensuje wszystkie niedostatki urody

Gość przeszczep sobie
albo poznasz kogos,gdzie to bedzie naprawde to,albo chodz na kurwy i naprawde zastanawianie sie nad czy jestes przystojny,uroczy,przebojowy i w ogole zajebisty,nic tobie nie da,ewentualnie jakas tragedie

Gość przeszczep sobie
kobietom odbija z kompleksow,to mozna zrozumiec,ale zeby facet mial takie degenerackie mysli

Gość Wzwodzik
Sami jestescie pojebani i idioci dla nie ktorych to jest porazka a nawet kalectwo miec tak malego penisa. Jak mozesz załozyc gume na takiego penisa i nie pisz mi ze sa male gumy bo mniejszych juz nie ma jak najmnijsza jest 48mm. Ciekawe czy byscie tak pisali jak sami byscie mieli z tym problem Ci co tak pisza np. mozg sobie przeszczeo czy wibratora przeszczepic czy od muzyna. Pomyslcie nad co piszecie pojebani kretyni !!!!!!

Gość Darth_Misiek ;)
Oddałbym ci swojego penisa (bo wzruszyła mnie twoja historia) ale to by nie był dla ciebie dobry dil ,bo zaczęły by się za tobą baby uganiać nawet na forach...:D

Gość baszarteguuu ;)
"Darth_Misiek ;) " -10/10

peis jest bardzo wazny a ja nietstety zaczynam sie juz martwic o potencje i libido

Gość Sabrina Bytom
Darth_Misiek ;)...bravo ! hihihi ;)

Gość gostek85
Mam też cienkiego.12,5cm długi na.18 Kobieta moja.mówi.ze.ze.mną Przeżywa najlepszy sex w życiu ze ja.pierwszy Doprowadzilem ja do.wewnętrznego orgazmu z początku myślałem ze.nie.chce.sprawić.mi.przykrości.ale.jesteśmy 6 lat po.ślubie mamy 2 dzieci.i wszystko się układa

Gość gość
Sory ale wy nie umiecie sobie mierzyć penisa bo normalna długość penisa to 12-15cm :D

Gość prawiczek 12 cienki wzwód
za godzinę idę na przydrożny cmentarz po fiuta dla mnie taniej wyjdzie jak przyniosę organ do przeszczepu i mam pytanie, jak rozpoznać grób murzyna bo zdjęcia czarno-białe zazwyczaj ?

Gość gość
Co z tego że czarno-białe, będzie wyglądało jak negatyw cymbale :-) Daj sobie spokój z umarlakami, lepiej poszukaj w ubojni, jak będziesz miał pytę od konia żadna ci się nie oprze, a w razie kryzysu sam sobie będziesz obciągał :P

Gość gość
na wojnie fiut ci potrzebny nie bedzie