Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona rocznik '89

ja i ON ..Albańczyk..

Polecane posty

hej, mam do czynienia z Albańczykiem jest fajny, ale nie chcę z nim "nic więcej"-tylko przyjaźń wchodzi w grę! on się stara ale.... to nie mój typ:)

Gość Simone Mole
najlepsze są Kameruńskie poety dla polska łatwa kobieta 🖐️

Gość od Albańczyka się nie odchodzi
jak ksiąze muzułumański(albańcy to muzułumanie) zapędzi cię kopniakami do garów i rodzenia dzieci,nie próbuj odejść od niego,skończysz z pociętą twarzą nożem,lub oblana kwasem

Gość kropeczkawpaseczki
moja znajoma byla z albancem oni traktuja kobiety jak wlasnosc i smiecia.Byla taka sytuacja ze ona spotkala starego znajomego i po prostu zaczela z nim rozmawiac a jej albaniec zaczal ja wyzywac i popychac:O potem jakos sie dogadali i jakis inny albaniec puscil plotke ze ona niby cos tam z kims innym znowu bylo spiecie tylko tym razem zaczal ja kopac i wogole:O ona odeszla na dobre lecz on ciagle ja przesladowal i grozil ze zabije az musiala isc na policje zglosic to i zabrunili mu zblizania sie do niej...

Gość kropeczkawpaseczki
ja sama tez mialam stycznosc z albancem ale krotko to trwalo...patrzyl na mnie dos dlugo az sie usmiechnelam w koncu i podszedl.wypilam z nim drinka i chcial mnie pocalowac odpychnelam go a on nadal sie narzucal :O w koncu sie calowalismy i po tym on stwierdzil ze jestem jego wlasnoscia :O a wyraznie mu pokazalam ze nie chce z nim miec nic wspolnego...

Gość Ourotkaria.
Ja krece z Albancem. Najpierw byl zakochany (i chyba nadal jest) w mojej kolezance. Ale ona go nie chciala. Ja go przejelam w obroty i jest teraz moj. Tak mnie zawsze zerznie ze poezja. Po kilka razy pod rzad. Najlepsze ze on mi sie wogole nie podobal i ja jemu tez. A po nocy spedzonej ze soba nie mozemy bez siebie zyc. Ale ja wiem ze jeszcze mysli o tamtej. No trudno. Przynajmniej jak wstane rano mam sie do kogo przytulic. Nigdy nie byl dla mnie agresywny,ale strasznie klamie i to nie tylko on. Znam sporo albanow,straszne ku.rwiarze i ogolnie niedobrzy sa dla zon. Z moim nic nie planuje,jest strasznie wesoly,ciagle sie smieje. On nawet agresywny nie potrafi byc. Mi sie wydaje ze ja mam wiecej agresji w sobie haha.

Gość GOCA IME
Dziewczyny są 2 fora o Albanii, są tam sami albańczycy oraz dziewczyny będące ich żonami czy też dziewczynami, więc piszcie śmiało pomoga. mozecie podac maile, to możemy popisac. Byłam z albańczykiem i mimo wszystko mam o nim dobre zdanie.

Gość znowu zawiedziona
hhe,i w koncu i ja dolaczam do grona zawiedzionych znajomoscia z albanczykiem.! Tak jak ich bronilam,ze nie mozna generalizowac tak teraz przez swoje wlasne rozczarowanie i ja przekonalam sie,ze jest w tym wiele prawdy co sie na ich temat pisze, w koncu skads to siemusialo wziac! Najgorsze jest to,ze ja wciaz w nim zakochana, a on jak na poczatku(znamy sie tylko przez internet,ale dosc dlugo mielismy siebie na facebooku,ale od jakis 3 miesiecy zakochalismy sie w sobie,piszac i rozmawiajac z planem spotkania) byl taki kochany, czarujacy,romantyczny,ze myslalam,ze w koncu ktos dalo mi to czego nie dal mi przedtem ktos inny. Bylam szczesliwa,z glowaw chmurach. Jednak ta chmura zaczela sikac deszczem od jakiegos czasu,zrobila sie w tej chmurze dziura i zaczelo sie zniej saczyc,jak zaczal mnie obrzucac (choc przyznam ze ja tez nerwowa jestem) od wyzwisk gdy zaczelam miec jakies podejrzenia,nieufnosci. Od tamtej pory juz nie ma tego co na poczatku,takiej zazylosci zjego strony. Tak jak przedtem NIGDY MNIE NIE ZAWIODL,ZAWSZE NAPISAL ,nieraz po kilka smsow dziennie,CZEKAL NA MNIE NA CHACIE,TAK TERAZ MU OBOJETNE CZY JESTEM CZY NIE,I i to ja na niego wyczekuje i pisze smsy, a on sie nie pojawia ani nie odpisuje, twierdzi,ze ma chorego tate,wiec jego przyjazd tez odpada gdy zaczal sie zblizac ;/ Ale jak napisze cos,to wciaz wmawia,ze mnie kocha,ze jestem dla niego wszystkim itp ze czuje sie w zawieszeniu. Byloby lepiej gdyby napisal prawde: odczep sie itd,ale oni potrafia z nami grac na piekne slowka. Na poczatku zawsze zdobywaja,a gdy maja cie w garsci leja na ciebie,nie szanuja kobiet!I to jest prawda. Zaczal mnie tak traktowac tym bardziej,ze odkrylam,ze on wciaz jest zonaty,przy czym gdy mu o tym poiwedzialam,znowu bluzgi itp, oczywiscie nie przyznal sie,wciaz wmawia,ze jest po rowodzie.... pisze ze zona go nie obchodzi i moze robic co chce(to na jej profilu znalalzam zdjecia z ich slubu,on na swoim sposrod 800 zdjec nie ma jej na zadnym-tacy tam faceci to swinie,a ich zony,zakukane sieroty, posluszne i zgadzajace sie na wszystko,choc wyksztalcone nierzadko!) Wszystko zmienilo sie o 180 stopni, czuje sie jak wrak czlowieka,tak mna zakrecil. Co oni maja w sobie. \To prawda ze im wiekszy skor...iel tym bardziej kobieta za takim lata...

Gość do powyzej napisz skad
jestes, bo mi tu duzo szczegolow pasuje np choroba taty i brak rozwodu, skad jest twoj Albanczyk? barbara281019@web.de to moj mail

Gość podnoszeeeeeeeeeee
bo wazne

Gość znowuzawiedziona
hej, twoj email wyskakuje mi napis,ze jets nieprawidlowy. Moj albanczyk jest z macedonii,a twoj???

Gość oburzony
chamstwo

Gość oburzony
miłe panie poruszyło mnie jak niektóre panie sie wypowiadaja polak pijak brudas itd skoro szukacie sobie w takim srodowisku faceta to czyli same sie z takiego wywodzicie każdy szuka tam gdzie sie obraca. a pozatym nikt wam nie bedzie żałował obcokrajowców brudasów na których z pewnoścoą żescie zasłużyły .

Gość do powyzej
dziwne to z tym mailem, dziala normalnie

Gość znowu zawiedziona
i co,to ten sam,skad jest twoj?

Gość do powyzej
sluchaj imie by mi bylo potrzebne, sprobuj napisac na tego maila albo podaj namiar na siebie

Gość znowu zawiedziona
nie moge napisac na tego maila,zreszta co za tajemnica, napisz tutaj! albo chociaz dwie peirwsze liery. Ja napisalam skad jest, ty nie wiesz skad "twoj" pochodzi?

Gość znowu zawiedziona
ok,widocznie to nie ta sama osoba skoro ci nie zalezy

Gość takie pytanie
inicjaly A.J.

Gość djhfskajd
oni sa tylko do lozka. Ale nie na dluzsza mete. Znam 2 osobiscie. I wiem co to za ziolka. Tacy romantyczni , tacy wspaniali na pozor. Ale kobiety traktuja jak gowno. Tylko na poczatku wydaje sie fajnie. Apropo's naszych chlopakow z Polski. Moze nie sa przystojni , ale inna kultura jednak jest. I nie kazdy tak pije. A jak mieszkasz we wloszech to lepiej wlocha niz albanczyka. Bo albanczyk to jednak wieksze gowno. Chcoiaz wszyscy zdradzaja jednakowo.

Gość znowu zawiedziona
oni sa mistrzami w klamstwie! Tak cie okreca nawet w najasniejszej sprawie,ze zaczniesz wierzyc ze czarne jest biale a biale czarne .I to mowia z takim przzekonaniem i oburzeniem,jak mozesz im nie wierzyc,on jest tak szczery,ze zaczynaszsie czuc glupio i zastanawiac czy naprawde trawa jest zielona czy ci sie tak tylko wydawalo :DDDDD Wczoraj zapyta;lam go dlaczego dodal pewne osoby do obserwowanych na fb a on mi na to, najpierw,ze to nie on,ze to one jego :p a potem,ze pierwszy raz je na oczy widzi inie wie skad sie tam wizely,po czym usunal :D ZENADA Ale polacy tez klamia...moze topo prostu domena meska,nie albanska?!

Gość djchdgyucka
polacy klamia, ale nie az tak. Polak ci powie czesto prawde. A to dziadostwo nawet jak go przylapiesz na zdradzie to i tak powie ze to nie jego kutas. To najgorsze scierwo jakie moze byc. Albanczyk. Gorsi od murzynow. Oni wiedza jakie kobieta lubi komplementy. Prawie kazda sie lapie na tym. Mozna ich miec. ale tylko do lozka. Ale nie angazowac sie. Bo bedzie tylko gorzej. Taki narod. Tak samo w egipcie. tez stosuja te same metody. Obejrzyj sobie film ''darling i lowe ju'' jest na youtubie. takie same zachowania. te same sztyczki. Oni maja kobiety za nic.

Gość djchdgyucka
on ci bedzie mowil ze cie kocha, ze jestes najwaspanialsza, ze jestes taka piekna, you are beautiful, skad ja to znam.... wiem bo doswiadczylam nie raz. Ale gnojom sie nie ufa. wiem ze oni sa sliczni. Nie daj sie nabrac na to.

Gość znowu zawiedziona
Nie chce tu ich bronic,ale czy polacy nie prawia komplmentow by zaciagnac kobiete do lozka? przekonalam sie te znie raz...