Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaskakankaa22

Błagam o pomoc...

Polecane posty

Gość Ankaskakankaa22

Od razu na wstępie zaznaczam, że nie chodzi o wyłudzanie kasy Jestem studentką dzienną i znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji finansowej - ojciec, który do tej pory płacił alimenty, poszedł na bezrobocie i od tej chwili nie mam żadnego źródła dochodu. Studiuję ciężki kierunek i nie mam możliwości pójścia do pracy, mama nie pomoże mi bo sama zarabia grosze...byłam dowiadywać się o stypendium socjalne i na szczęście przyznano mi je ale jest to kwota niewystarczająca żeby się za nią utrzymać Byłam przezorna i z kwoty, którą otrzymywałam od ojca odłożyłam sumę która powinna mi wystarczyć do końca roku akademickiego. Jednak co dalej - nie wiem Jedynym wyjściem które przychodzi mi do głowy jest wyjazd za granicę...pieniądze które bym tam zarobiła wystarczyłyby aby przeżyć kolejny rok studiów...niestety nie mam nikogo, kto mógłby mi taki wyjazd załatwić...dlatego tu moja gorąca prośba do Was - czy bylaby możliwość podania kontaktu do jakiegoś pracodawcy uczciwego oczywiście który przyjmuje do pracy na czas wakacji? prośba jest poważna i proszę o poważne odpowiedzi ! Z góry dziękuję i proszę o kontakt przez gadu gadu: 8705174

Gość ddffgghhgghhjjjh
my tez nie mamy pieniedzy, sami malo zarabiamy. zacznij dawac KORKI, tak po prostu korki skoro taka dobra jestes i studiujesz taki ciezki keirunek, nie pisze o dawaniu dupy

probuj abjobservice do holandii,jest lekka praca w cebulkach tulipanowych:) zapewniaja ubezpieczenie,busa i lokum

Gość Ankaskakankaa22
jesli chodzi o korki to odpada - nie wyrobię się czasowo bo mam zajęcia od rana do wieczora i po zajeciach czesto ślecze nad projektami albo ucze sie na koła takszczerze - bardzo Ci dziękuję na szczęscie ta firma ma siedzibę w moim mieście będę się z nimi kontaktować Jesli ma ktoś kontakt do osoby bezpośrednio nie przez pośrednika to proszę pisać