Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka815

Nie odpisał mi,wiem ze powinnam dac sobie spokój,a mimo to nie chce o nim zapomn

Polecane posty

Gość Ka815

odezwałam sie do niego, troche gadalismy ale napisałam cos glupiego, pozniej chcialam to odkręcić i strasznie zamotalam.... czyli napisałam dwie ostatnie wiadomości a on nic nie odpisał na żadna.. Napisałam bo nie chcialam za kilka lat żałować ze sie nie odezwałam i straciłam okazję na fajna znajomość bo go lubię a moze nawet cos wiecej czuje, ale w koncu wyszłam chyba na idiotke... Ta sytuacja mnie męczy bo to wszystko jest jest bardzo skomplikowane, nie mamy ze sobą bezpośredniego kontaktu na codzień.... Nie chce sie juz mu wiecej narzucać. Tylko szkoda mi tej znajomości bo takich chłopaków jak on teraz sie juz raczej nie spotyka, wydaje mi sie ze mamy podobne cele i poglądy w zyciu... ale jak widać nie zawsze nasze marzenia i pragnienia maja szansę na realizację...

Gość wedfAWEFVqaw
no ale co takiego mu napisałaś i co odkręcałaś? to dość istotne

Gość erdrerey
no wlasnie co zrobilas?

Gość iwonkaamakkk
musisz sie z tym pogodzic, szanuj jego wolę,. Nie odpisal, nie łudz sie. i d0ocen ze nie daje ci zludnych nadziei. To by bylo najgorsze. a tak to wiesz na czym stoisz.

Gość autorko
rozwiń temat. może będzie jeszcze można o to powalczyć, doradzimy:)

Gość Ka815
czyste filce przywdziej w dzien :P rolnicze disco ulouloulo :D

Gość Stua nawetdwustu
Podaj szczeguly bo tak to mozemy tylko zgadywać czy masz racje ze nie chce miec z Tobą kontaktu czy nie masz racji

Gość Ka815
Nie chce za bardzo wdawać się w szczegóły. Ale ogólnie rzecz biorąc zapytałam o coś, a po jakimś czasie napisałam że to nie ważne i żeby zapomniał o tym pytaniu. I tu już nic nie odpisał. Myśle ze jeśli by chciał to by o coś innego może zagadał.

Gość Ka815
Nie rozpaczam z tego powodu że nie odpisał, bo nie jestem zakochana. Chociaż właściwie to czułam kiedyś i nadal czuję zwykłą sympatię do niego a skoro tak to niczego więcej nie można w przyszłości wykluczyć (on też mnie bardzo lubił-to się czuło i też tak mi pisał).

Gość Dookladnie
Jakby mu zależało to by cos wymysłał cokolwiek byle mieć kontakt. A jak ciebie olał mówiąc rzeczy po imieniu to znaczy ze ma cie w dupie.

Gość 2010,2010
Nie rozpaczam z tego powodu że nie odpisał, bo nie jestem zakochana taaaa to po jaką cholerę ci zalezy by sie odezwał??

Gość Ka815
Napisałam- bo go lubię i nie wykluczam ze moze kiedys cos by z tego bylo. Chodzi mi o to ze na ten moment to nie zakochanie tylko sympatia ale wszystko moze sie z czasem zmienic. Po prostu jak sie kogos lubi to normalne ze chce sie miec z tym kims jakis kontakt

Gość Ka815
Według Ciebie zeby chcieć kogos poznać koniecznie trzeba byc zakochanym.... A przeciez to nie prawda. Po prostu ktoś moze wydawać sie ciekawy itd i juz samo to wystarczy ze chce sie tą osobę poznać.

Gość Pseudomodel
Piszesz jakbyście sie znali a z drugiej strony wynika ze chcecie sie bliżej poznać. czegos tu nie rozumie

Gość Mikołajki
Dzisiaj są mikołajki to mu napisz cos albo jesli sie widujecie to zaczep go i życz wszystkiego dobrego albo jesli nie to sama idz do jego pracy/na uczelnie czy do szkoly niby przypadkiem, jesli o Tobie myśli to bedzie miło zaskoczony a jesli nie to przeciez nic nie tracisz

Gość Ka815
Myslalam nad tym ale nie należę do dziewczyn które lubią sie narzucać. I wydaje mi sie ze powinnam dac sobie spokój skoro mnie olał i nie chcial nawet odpisać...

Gość Bardzo dobrze bo
On Cie olał niech ma za swoje, co on za takiego ważniaka sie uważa ze nie raczy odpisać nawet?

Gość Bardzo dobrze bo
On Cie olał niech ma za swoje, co on za takiego ważniaka sie uważa ze nie raczy odpisać nawet?

Gość Bardzo dobrze bo
Nie daj sie robic w balona

Gość Ka815
i tak zrobie-dam sobie spokoj. nic na siłę.

Gość kuhjgmfnmjsdddsds
odezwalaś sie do niego na te mikołajki? odpisał coś?

Gość Ka815
Sam sie odezwał po jakims czasie:) Moze nie ma zbyt czesto dostępu do komputera albo czasu zeby szybciej odpisywać. Temat juz nieaktualny

Gość Nieaktualny?bo..?
bo co?

Gość Ka815
Bo tak jak wczesniej pisalam jednak odpisał :P wiadomo nie kazdy człowiek ma na tyle czasu zeby czesto siadać do kompa(ja tez nie)

Gość Ka815
Kilka lat. Ja juz zmykam bo obowiązki wzywają

Gość no i coooo
umuwiliscie sie na radez vouz? :D