Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwira12345

POMOCY ESCAPELE

Polecane posty

Gość Elwira12345

Witam. 27 listopada skonczyl mi sie okres. 29 z chlopakiem mielismy wpadke i nastepnego dnia po niecalych 24 godzinach zazylam Escapelle. Po 5 dniach w niedziele (04.12) dostalam krwawienia. bylo wieksze niz zwykle i dziwnego koloru. na nastepny dzien poniedzialek(05.12) zmienil mi sie tak jak by w normalny okres. kolor, ilosc krwi, bole takie jak pod czas normalnego okresu mam. Czy to jest normalne ze mam tak jak by normalny okres? Czy teraz mam odliczac dni do nastepnego okersu od tego krwawienia? I co mam robic?

Tak, po tych tabletkach mogą się dziać takie cuda, skoro jst krwawienię, tzn że zadziałała. Teraz możesz nawet przez 2-3 mce mieć rozregulowany okres, nie licz na "kalendarzyk".

Gość Elwira12345
czyli nie dostane normalnie okresu? bo mi wypada na 25 wg starego kalendarzyku

Najprawdopodobniej dostaniesz kilka dni później, w takim odstępie jak przy normalnym okresie, ale może być tak, że dostaniesz bez przesunięcia, jeżeli twój jajnik nie zareaguje na zwiększona dawkę hormonu i owulacja będzie w normalnym terminie (może być tuż po krwawieniu). To 21 dni, eiec jest możliwa i taka, i taka opcja. Na środki postkoitalne każda kobieta reaguje trochę inaczej, więc nie da się niczego przewidzieć z cała pewnością. Jak będziesz miała pecha, to dostaniesz okres na samego Sylwestra ;)

Gość 17 lat
hahhahahah Dzieki za odpowiedz ;) pomoglas mi :) juz czuje sie lepiej :)