Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalutkaBrunetka_

Czy facet może zmienić się dla kobiety ...

Polecane posty

czy po prostu nadejdzie taki czas, w którym któregoś dnia stwierdzi, że TO jest to ? Czy zawsze zarówno kobieta jak mężczyzna już od 1 spotkania czy po kilku muszą dojść do wniosku że się pomylili czy też nie ? Jest tu facet, który przez kilka lat był całkiem sam , poznał kogoś i przez jakiś czas nie do końca był pewien czy coś może wyjść z nowej znajomości która obiera niby ten dobry kierunek do bycia razem?

Gość werwyyyyyyyyyyyyyyyyqewrqwc
MalutkaBrunetka_ Jak chcesz się po bzykać to daj znać a ja z chęcią zrobię co zechcesz ;)

Gość a mi szkoda
jak chodzi o faceta z cyklu "lęk przed zobowiązaniami" - to na wiele nie licz :( jak pozna babkę, z którą będzie chciał zostać - to się zmieni i z nią zostanie :) jak Ci facet od początku znajomości deklaruje, że nie chce z nikim być, itd. - to znaczy, że nie chce być z Tobą; możesz być dla niego miłym, nieprzesadnie absorbującym "czasoumilaczem" - i tyle poczytaj sobie książkę: "Nie zależy mu na tobie" - polecam ;)

Gość a mi szkoda
to nie jest tak, że od razu, czy już po paru spotkaniach ma się pewność, że to jest to - ale się zakłada taką możliwość, że: na to wygląda, że to może być to :) a jak już od początku wchodzi się w znajomość z taką myślą, że "to raczej nie to" - raczej dobrze nie wróży

Załamałam się... Straciłam GO. i tak na prawdę... Nie wiem jak to się stało. Jak do tego dopuściłam. Jak w ogóle mogłam sama udawać, że chcę tego końca.

Gość werwyyyyyyyyyyyyyyyyqewrqwc
MalutkaBrunetka_ MalutkaBrunetka_@tlen.pl'; Załamałam się... Straciłam GO. i tak na prawdę... Nie wiem jak to się stało. Jak do tego dopuściłam. Jak w ogóle mogłam sama udawać, że chcę tego końca. Olej go ;) Ja Cię z chęcią przytulę :)