Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygareta908

Podobają się wam moje rysuneczki :D ? NIE KASOWAĆ !!!!

Polecane posty

Gość chili prawdaaaaaaaaaaaaaaaa
to prawda są ludzie co mają pierwiastek meski i żenski. I stad taki chaos w relacjach

jabłko jest czarne, zatrute....powinno być zdrowe, i soczyste a jest zatrute czyli to jest upadek moralny, coś niewinnego posłużyło jako narzędzie zbrodni i teraz umiera. Sprzeciweinie sie ogólnemu porządkowi...nie umiem opisać co to ma znaczyć...

Gość chili prawdaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie:D Kazdy rysuje, nawet sprzedawczynie:) Obok spiewania to najczestszy talent rysowanie:) Ale uwielbiam obrazy, rysunki szkice. Bywałam na wielu wielu pokazach itp artystów i ludzi z architektury.

no ja znam dówch ludzi w moim otoczeniu co są artystami zawodowo i chybabym umarła ze wstydu jakby zobaczyli te moje wypocinki :D ja to traktuje jako oderwanie się od złych emocji:) ile masz lat?

Gość ImagePix
Twoje rysunki są bardzo interesujące.Nie chce ich komentować warsztatowo ale są dobre.Są Mroczne.Ponure.Są wydaje mi się częścią jakiejś wyimaginowanej "całości"Świata wyobrażeń poprzez jakiego obrazowanie rozładowujesz napięcie.Nie są one przyjemne.Zwłaszcza pierwszy rysunek przedstawiający tę "Postać".Budzi takie lękowe skojarzenia i jest w niej coś mdłego.Myśle też,że sposób jej zobrazowania też nie jest przypadkowy.To "coś" zawiera elementy realnej postaci.Jakiejś osoby.Jakby kobiety choć trudno do końca tego dociec.Coś w tym z lęków.Coś w tym z depresji. .... miałem kiedyś znajomą jaka tworzyła podobne rzeczy.Potem jednak zaostrzyły się u Niej pewne kłopoty natury psychicznej.Generalnie chodziło o "schizo"problemy.Także beware of yourself and check yourself:P :P :P Ps Wrzuć coś przyjemnego oku.[nie to ryło:D:D:D:D]Np pejzaż lub normalną buzię-dziewczyny Np.Interesuje mnie jak generalnie ogólnie rysujesz.

Gość psycho psycho
Twoje rysunki serio są dosyć mroczne, ale zaciekawiają, a to ważne :D ja też rysuję, moze chcecie próbkę? ;)

Gość Lou Raiderr
Wg mnie to jabłko nie krwawi tylko się rozklada i upłynnia poprzez swój rozklad.To "Rotten Fruit"No może nie prezentuje się tak do końca jak owoc w stanie rozkladu ale myśle że rysunek ten "idzie"raczej w tym kierunku. Pierwszy rysunek-postać. Wygląda jak "żywy trup"-Jak "Zombie"choć w odróżnieniu od takowego jego "ryj"ma wyraz.Zły wyraz ale ma. Jaka to technika?Farby?Pastele jakieś użyte jak kredki?

No brawo dziewczyno za odwage ,że rzuciłaś hienom swój twór :) I jeszcze zyjesz ..:) Nie martw sie Picasso tez uznawany był za wariata :D Radze ci dobrze : chowaj ty to do teczki -jeszcze przyjdzie na to czas i ...ta daammm!🖐️ Cos w tych rysunkach jest niepokojącego .Mogłabyś sie pod tym kątem rozwijac. Powodzenia ! w użeraniu sie z hienami 🖐️

Gość WorldWARcraft
Pierwszy rysunek to Twój Stary/Stara?

Gość psycho psycho
cygareta - w przyszłości na pewno spróbuję :D jak na razie jestem zakochana w ołówku, chociaż trzeba używać też innych technik i się rozwijać :P

Gość ImagePix
Psycho Psycho.Jeśli chodzi o pierwszy rysunek to "martwa natura"wychodzi Ci dobrze.Potrzebujesz pracy i treningu jak każdy ale już teraz napiszę iż fajnie Ci to wyszło.Kreska specyficzna.Dowodzi delikatności.Nie ma być może zbyt dużej precyzji w dbałość o wrażenie przestrzenność ale wg mnie jeśli to zrobiłeś/zrobiłaś szybko to jest bardzo fajne:classic_cool:. Co do drugiego "portretu"to nie jest on precyzyjny i o ile to nie celowy są w nim zakłócone pewne proporcje lecz to ważne ile coś takiego się rysuje.Ogólnie mogę napisać iż masz zdolności manualne i że rysować umiesz a trenując mógłbyś to "wyszlifować".Ciekaw jest jak autorka Topiku rysuje tak na szybko.:classic_cool:

to jakaś aluzja bym teraz coś popełniła? :D nniestety nie mam czasu bo ja jutro w szkole polegnę jak się nie poucze :)

Gość psycho psycho
dziękuję za słowa pochwały, mogę usprawiedliwić ten drugi rysunek, ze proporcje zostały zaburzone też trochę przez to, ze jest to zdjęcie z aparatu chyba, że chodzi o szczegóły w rysunku to po prostu rysowanie ludzi zawsze było dla mnie większym problemem, niz krajobrazy itp. :)

Gość ImagePix
[Do psycho psycho]*-to co zrobiłaś:classic_cool:bo widzę że Jesteś kobietą to poprawiam.Bardzo fajnie. Uwierz,że te uwagi mają tylko techniczny charakter i nie zmienią faktu iż rysować potrafić i to widać.Trzeba tylko ćwiczeń nad dopracowaniem pewnych spraw. I tak wszystkim tylko przypomnę iż większość z nas tak naprawdę mając do narysowania portret narysuje kółko dwa mniejsze poziome owale dwie kropeczki i zagięta w zależności od nastroju kreseczkę końcami w górę lub w dół.I to jest standard a wszelkie dalsze lub bliższe mu ale jednak konstruktywne odchylenia stanowią dowód wg mnie na to iż mamy już z jakimiś zdolności ponad przeciętną do czynienia i to potem można rozwijać a ważne by wiedzieć jak. Naukowcy dowiedli też iż jeśli ktoś maluje czy rysuje z popędu własnego częściej w czasie poprzedzającym pokwitanie a okresie dojrzewania tego nie porzuci to ma duże szanse na utrzymanie predyspozycji do rysowania na poziomie czyniącym go przy odpowiednich ćwiczeniach mającym charakter artystyczny dlatego nie porzucajcie Swych pasji i uodparniajcie psychikę na prymitywną i nieprzemyślana krytykę.Pozdrawiam

Gość 4124214
pierwszy mi sie ni podoba, dwa drugie bardziej. Przypomina mi to Beksińskiego troche... Obyś tylko nie skończyła jak on... :(

Gość osz kutka
okropne!

Gość tabasco84
Bardzo mi się podobają :) Szczególnie nr 2 nie wiem dlaczego mi do gustu przypadł. Podoba mi się to, że przekazałaś co chciałaś skromnie bez zajmowania kartki szczegółami, które przyciągają wzrok. W związku z tym skupiam się na "pierwszym planie" a nie na niepotrzebnych dodatkach w tle. Dodatkowym atutem jest niby prosty przekaz i kształty a człowiek się zastanawia co w Twojej głowie siedzi. widać to nawet po wpisach. Oby tak dalej a ja czekam na kolorowe muszą być bajeczne!

Gość gość
Hej pamietacue mnie? Ja dalej tworze :)