Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcozrobicteraz

nie wiem co zrobic

Polecane posty

muszę się wyprowadzić z domu gdyż panuje okropna atmosfera ponieważ nie mogę pracy znaleźć :( nie biorę od nich pieniędzy a i tak się czepiają :( mam dość chce się ryczeć,nie wiem co zrobić teraz?to nie moja wina przecież ze pracy znaleźć nie mogę :O chyba muszę się na ulice wynieś

Idz do MOPSu przed swietami jest duzo pracy przy robienu paczek i pomocy starszym, markety niebawem beda mialay inwentaryzacje mozesz dorobic, i szukaj pracy... Nic darmo nie ma... A myslisz ze jak sie wyniesiesz to ktos inny bedzie Cie darmo trzymal? W domu za gaz, prad, ogrzxewanie, jedzenie ktos za Ciebie placi, wiec o co masz pretensje...

Gość echeś_37
a szukasz tej pracy?

mieszkam za granica :( nie chce żeby mnie ktoś utrzymywał chce normalna prace a ze nie mogę jej znaleźć to chyba pozostaje iść mieszkać na ulice :( widocznie tylko to mi się od życia należy :(

oczywiście ze szukam,przeglądam ogłoszenia w gazetach,internecie a także oferty z bezrobocia.rozsyłam cv i gówno z tego jest :(

a zapomniałam napisać pytam tez ludzi czy nie słyszeli o czymś...

mieszkam z matka i jej facetem od września...wcześniej miałam prace i mieszkałam z chłopakiem ale związek się rozpadł.najpiękniejsze jest to ze matka sobie prace znalazła i to nie jedna a mnie ma w dupie głęboko

Przepraszam Cie jezeli poczujesz się urazona, tym co napisze, ale tlumaczenie ze nie moge znalezc pracy jest beznadziejne... rece nogi masz? masz. Co to znaczy nie moge znalezc... Moze mierzysz zbyt wysoko? Uwierz ze ja od kiedy skonczylam szkole, a skonczylam w maju 2009 caly czas pracuje. W piatek skonczylam szkole, a poniedzialek juz dymalam na magazynie Reala, pozniej pracowalam w Gmieni (mam zawod technika architektury) w ochronie srodowiska, a od dwoch lat mam stala prace. W sklepie i w gminie zaden urlop mi sie nie naleza, bo za krotkie okresy pracy, a mozesz wierzyc czy nie w nowej pracy przez dwa lata mialam 5 dni urlopu... WS zeszlym roku nie wykozystalam ani dnia, a w tym roku 5 na wakacje. W szkole sredniej dorabialam w gospodarstwach ogrodniczych gdzie w upale i deszczu pielilam kwiatki na polu. Jak sie chce to sie pracuje, mozesz zajmowac sie dziecmi, sprzatac, robic cioasta do cukierni, nawet sprzedawac kosmetyki, cokolwiek....

powrotu nie ma od lat nie utrzymuje kontaktu z ojcem jest alkoholikiem i nigdy się mną nie przejmował

a według Ciebie co wcześniej robiłam?nie mierze wysoko szukam czegokolwiek zajmowałam się dziećmi,robiłam na zmywaku,podcierałam starym babka dupy,jako kelnerka i nie boje się żadnej pracy