Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze pedofili

swedzenie, drapanie oczu

Polecane posty

Gość nienawidze pedofili

jw.moj synek od dluzszego czasu strasznie drapie oczka.bylam u pediatry,ale ta nic nie widzi.martwi mnie to,bo trwa to juz dosc dlugo.oczka nie ropieja,nie łzawia,ale swedza strasznie.czy ktos tak mial ?podpowiedzcie co to moze byc?moj maz mowi,ze to moze byc od proszkow,plynow do prania.sama nie wiem co o tym myslec.chyba pojde do okulisty,przez ten swoj aparat lepiej zobaczy czy cos tam jest.

Gość wrrramp
mój synek tak miał to może być alergiczne jeżeli twój synek ma takie skłłonności dostaniesz kropelki i po może

Gość nienawidze pedofili
mialam kropelki od zwyklego pediatry.2 dni mialam je podawac.nic lepiej nie bylo.a ty poszlas do okulisty czuy zwyklego pediatry?

Gość Moze powietrze
Byc moze to od suchego powietrza. Grzeje się teraz w piecach powietrze w domu jest suche i wysusza galkę oczną. Powinnas zasiegnąc porady okulisty. Przepisze krople nawilzajace (podobne jak u ludzi któzy nosza szklą kontaktowe) i powinno być po problemie.

Gość wrrramp
ja byłam u okulisty przebadał mi dziecko dokładnie i dał te kropelki ale powiedział też że dzieci te do 5 roku szczególnie ale też później mają takie skłonności do pocierania oczek właśnie z powodów alergicznycz lub od nadmiaru elektroniki tupu komputer telewizor itp.

Gość aleergiczka
jaki rak? co za barany, specjalisci od siedmiu bolesci, nic tylko straszyc byscie chcieli. polecam alergologa i okuliste.