Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fusbal

Mojemu facetowi podoba się Dominika Wodzianka. A miałam go za inteligentnego.

Polecane posty

Gość fusbal

Jednak wszyscy faceci są tacy sami, dokładnie WSZY-SCY :o 🖐️

Gość werwyyyyyyyyyyyyyyyyqewrqwc
Mi też się podoba z wyglądu, ale ogólnie według mnie to ta sama półka co prostytutki, więc jak najdalej od takich lasek.

Gość fusbal
Tym razem - masz rację, a jednak myślałam, że mój facet także widzi w niej przede wszystkim tanią lodziarę. Jednak cycki i zgrabne nogi przesłaniają wam oczy, wszyscy jesteście tacy sami :o

fusbal Tym razem - masz rację, a jednak myślałam, że mój facet także widzi w niej przede wszystkim tanią lodziarę. Jednak cycki i zgrabne nogi przesłaniają wam oczy, wszyscy jesteście tacy sami Może widzi w niej tanią lodziarę o ładnym ciele itd. :P

Gość fusbal
Dobra, bo widzę, że muszę jak krowie na pastwisku. To, że jest ładna, to fakt, ok. Ale to, że napisałam, że miałam go za inteligentnego oznacza, że do tej pory laski, które robiły za małe kurevki w podrzędnych programach telewizyjnych odpadały u niego w przedbiegach ze względu na to, co sobą reprezentują intelektualnie. I właśnie piszę o tym, że ta teoria legła w gruzach. Kapiszi?:o

nie kapisz:O "Ale to, że napisałam, że miałam go za inteligentnego oznacza, że do tej pory laski, które robiły za małe kurevki w podrzędnych programach telewizyjnych odpadały u niego w przedbiegach ze względu na to, co sobą reprezentują intelektualnie." co ma intelekt do rooochania?:O moze i by odpadla jako osoba do związku (choć wątpie:D) ale zeby porooochac to co ma d tego jej intelekt?:D:D:D:D:D:

Gość Nicolka.....
Mi tez sie podoba :) Nie przesadzaj dziewczyna jest naprawde ladna a co do jej intelektu itp to nikt z nas nie powinien jej oceniac bo jej nie znamy. No i to ze ladna dziewczyna podoba sie facetowi nie ma nic wspolnego z jego inteligencja.

"nie kapisz "Ale to, że napisałam, że miałam go za inteligentnego oznacza, że do tej pory laski, które robiły za małe kurevki w podrzędnych programach telewizyjnych odpadały u niego w przedbiegach ze względu na to, co sobą reprezentują intelektualnie." co ma intelekt do rooochania? moze i by odpadla jako osoba do związku (choć wątpie ) ale zeby porooochac to co ma d tego jej intelekt? :" Dokładnie, też nie rozumiem o co chodzi.

Gość fusbal
TO, że mój facet należy do tych, że choćby laska była Tyrą Banks, to jeśli jest szmatą, kurvą, niedorozwojem albo snobką, to odpada w przedbiegach i nie widzi w niej już obiekty seksualnego. CZEGO NIE ROZUMIECIE??? :o:o:o

Gość Nicolka.....
Dziewczyno alez Ty jestes zakompleksiona :) Czyli co jak ladna dziewczyna ubierze sie wyzywajaco to juz jest ... i oczywiscie nie moze sie podobac? Chore podejscie... Jak ktos jest ladny to jest ladny i nie ma tu nic do zeczy to czym zarabia i jaki ma intelekt! Z Twoich wypoiedzi wynika ze to z Twoja inteligencja jest cos nie tak.

Gość fusbal
Ok, z waszych z kolei wynika, że z rozumieniem tekstu pisanego macie problem większy, niż 20% maturzystów, którzy nie zdali egzaminu dojrzałości. Nara, nie chce mi się tłumaczyć tego samego po raz 100 🖐️

Ta dziewczyna jest ze wsi i wybija się dzięki programowi. Nie robi nic złego. Płacą jej przecież za to co robi i nie uważam żeby się poniżała. Ma warunki to niech się rozbiera w tv jeśli tylko ma na to ochotę.

Gość ale jestescie tempi
autorka myslała ze takie rozbierajace sie kurwewki w telewizji nie mogą pociagac jej faceta . i ze pomimo atrakcyjnego wygladu gardzi takimi dziewczynami .

Gość ale jestescie tempi
a moze ona z toba szofinistyczny smieciu

Gość a ja tam ałtorkę rozumiem i ni
e wiem co tak trudnego jest do pojecia w tym co napisale 🖐️

Gość Nicolka.....
Ja tez rozumiem co napisala tyle ze sie z jej wypowiedziami nie zgadzam.

Gość ale jestescie tempi
no trudno zeby sceny łozkowe grały owieniete w bandaz :D to aktorki które musze sie wcielac w rózne role. a ona jest zwykla sprzedajna hostessa. gdyby wojwódzki kazał jej na srodku studia rozłozyc nogi pewnie tez by to zrobila po przeciez to tylko dupa i cipka kazdy widział :D

Gość sdfdfgy
a kto to jest ?

Gość Dennij.29
Mojemu facetowi tez podobaja sie te wszystkie lachony z tv - wodzianki, herbusiowe, pogodynki, gorniaki itd. Na poczatku mnie to wkurzalo, nie wiem czemu. Ja do brzydkich nie naleze i mam spore powodzenie, a mimo to jak patrzal na te baby to we mnie sie gotowalo. Coz... tak maja kobiety.

Gość Dennij.29
A tak swoja droga, to ta wodzinka wcale az taka ladna nie jest