Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leticia909090

Seks bez zaangażowania uczuciowego?

Polecane posty

Gość Leticia909090

Mam 21 lat i próbowałam zawrzeć związek z 34 letnim mężczyzną - nic z tego jednak nie wyszło, nie potrafił zrozumieć, że nie będziemy współżyć przed tym jak poczuję ze go pokochałam. Czuję się fatalnie z tym, że wszystkie jego czułe gesty i starania były podszyte wyłącznie chęcią posiadania mnie. Wiem, jestem jeszcze bardzo młodą osobą, jednak tak zupełnie po ludzku myślałam, że uczucie jest najważniejsze, ze do niczego nie powinnam się zmuszać skoro tego nie czuje. . .

Gość KarlinkaXxX
i się nie zmuszaj

No i super Seks bez uczuć to typowo zwierzęcy odruch Niektórzy mówią o tym "dawanie dupy" Może aż tak źle ja o tym nie myslę Uważam jednak że po to mamy rozum i "serce" by nie być podobnymi do prymitywnych zwierząt i do seksu są jednak potrzebne jakieś uczucia Od pożądania ze względu na atrakcyjność po głębokie uczucie

Gość KarlinkaXxX
to ty musisz chciec i wiedziec ,że nie będziesz tego żałowała

Gość bajenka
bardzo dobrze zrobilas gratuluje Ci. Jestes bardzo madra chodz mloda jeszcze osobką. Ja niestety nie mialam tyle sczescia i rozumu. I wmanewrowalam sie w taka relację. Poczatkowo on zachowywal sie jakby mu bardzo zalezalo, ale z czasem zrozumialam ze chodzi mu tylko o seks. To ja sie niestety zaangazowalam i godzilam na to łudząc sie ze kiedys z nim bede. iestety wychodzi inaczej. Tez byl po 30, tak bywa A Tobie ukłon za rozsądek Pozdrawiam

Gość Leticia909090
Sęk w tym, że oswoił mnie ze sobą, bardzo go polubiłam, obdarzyłam dużym szacunkiem... Nie jest to miłość ale chciałabym żeby nasza relacja rozwijała się, kwitnęła, tymczasem sprawa dla niego jest prosta - wóz albo przewóz. Pozostałam wierna sobie, i mogę spojrzeć sobie w twarz jednak zwyczajnie za nim tęsknię i czuję się zraniona ...

Gość KarlinkaXxX
tylko sie nie poddaj on wie czego chce ty tez wiesz czego chcesz jesli mu na tobie zalezy , poczeka

Gość bajenka
najgorsze co moglabys zrobic w tym ukladzie to zgodzic sie na seks, a on by wykorzystywal to. Bardzo dobrze zrobilas. Jezeli powiedzial ci otwarcie ze mu na tym zalezy (powiem Ci ze szacunek dla niego za to) jesli otwarcie ci powiedzial ze chodzi o seks, a nie probuje manipulowac toba i stwarzac zludzenia ze jest cos miedzy wami, a tak naprawde chodzi o seks - to sie tylko z tego ciesz.

Gość Leticia909090
Konflikt interesów, tzn nic z tego nie bedzie ... Trudno mi będzie się z tym pogodzić, ale trzeba żyć dalej.

Gość Leticia909090
Powiedział mi, że bardzo zależy mu na mnie, oraz że uwielbia seks. Wytłumaczyłam mu swoje poglądy, z którymi się zgodził chyba tylko dla świętego spokoju. Pomyślał pewnie " maleńka, i tak będę dążył do tego czego potrzebuje".

Gość bajenka
popatrzcie - taka młoda a taka mądra. Dlaczego ja nie mam jej mózgu :(:( ja dalam sie wmanipulowac facecie w relacje bez zobowiazan, w ktorje chodzi o seks, poczatkowo dawal znaki ze zalezy mu na mnie a teraz siedze i wyplakuje sie tu na kafe. Ciesz sie ze trafilas na faceta ktory ma w sobie tyle odwagi zeby powidziec prosto z mostu o co mu chodzi. I Ty rowniez potrafisz powiedziec prosto z mostu co chcesz.

Gość bajenka
to sie ciesz ze chociaz to ci powiedzial, bo ja ebdac ze swoim w naszym ukladzie nawet tego nie wiem , czy mu na mnie zalezy. przypuszczam ze nie :( bo skoro potrafi sie nie odzywac 4 dni, nie potrafi od wielkiego dzwonu jak ja napisze sms - odpisac, tylko sciemnia coś.. A potem dzwoni jest czarujący zaprasza na randkę. :(

Gość Leticia909090
Dziewczyny, każda z nas jest warta prawdziwej, szczerej miłości, nie przystajmu na układy mężczyzn którym czasem bliżej do zwierząt niż do ludzi. Nie generalizuję bo znam kilka szcześliwych par, w których mężczyźni są wspaniali. Oni istnieją, trzeba tylko oddzielić ziarno od plewu i tu zaczynają się schody...

Gość masz racje i dobrze zrobilas
Mnie tez taki starszy chcial tak przekabacic swoim cwaniakowanie, ale tez mu nie udalo sie;)

Gość a no swiete słowa
"Seks bez zaangażowania uczuciowego?" nazywa sie kobietą

A ja jeszcze Ci napiszę że przywróciłaś mi wiarę w młode pokolenie:) GRATULUJĘ dojrzałości i zdrowego rozsądku:)

Gość Leticia909090
Dziękuję, aczkolwiek czuję się wśród rówieśnic jak dinozaur...

Gość Katrina0512
Ludzie święci dziewczynko ,która założyła ten post: to normalne ,że faceci chcą seksu! A ty go nie chcesz? Zastanawiam się czy to jest coś bardziej na takiej zasadzie ,że chcesz coś ugrać czy rzeczywiście chcesz tylko seksu będąc zaangażowana? Poza tym z tego co piszesz to już jesteś zaangażowana w relacje skoro przykro Ci będzie ją zakończyć! Zakładasz o tym AŻ post. Jakbyś nie była zaangażowana miałabyś to w d***e i nie poruszałabyś tego wątku AŻ na forum. Na jego miejscu też bym tak się w końcu zezłościła jeśli zależałoby mi na dziewczynie naprawdę - myślę ,że może czuć się urażony w pewnym sensie. Ma jeszcze opcje Ciebie zdradzać z innymi laskami,a widocznie woli być z Tobą szczery. Jak chcesz go pokochać naprawdę to się nie łudź - o miłości można mówić po latach udanego związku kiedy faza ekscytacji drugą osobą już minęła i nastał czas rzeczywistej relacji z drugim człowiekiem,a nie wyśnionym ideałem. A jak facet liczy tylko na seks od Ciebie to lepiej go szybciej pogonić niż później(w sensie przekonać się o tym wcześniej) - uwierz mi. Faceci ,którzy liczą tylko na seks od kobiet robią to z jakiegoś powodu - nie są gotowi na prawdziwą relacje, nie mają na to czasu i to nic personalnego w stosunku do Was babeczki.Nawet jak się w Was zakochają to wszystko się spieprzy, bo żadne zakochanie nie zwycięży jego problemów. Gdzie są takie kobiety,które lubią seks? Gdzie są te kobiety ,które nie martwią się co pomyślą inni? Gdzie do jasnej Anielki. Ile czasu go będziesz trzymać? Co do układów z mężczyznami to powiem tak: biada idiotkom ,które zgadzają się na nie by zatrzymać przy sobie konkretnego faceta,a oklaski dla tych które robią to bo po prostu jest im tak wygodnie. Wbrew temu drogie Panie jest jeszcze taka część żeńskiego grona ,która po prostu lubi seks ,a z jakiś przyczyn nie chce lub nie może się związać. Uważacie ,że jest to takie naganne gdy kobieta uprawia seks dla własnej przyjemności?

Gość gość
Katrina, ale ta mala nie byla gotowa. Tu jest roznica. A facet zapewne chcial ja tylko przeleciec skoro odpuscil. Logiczne. Jakby sie mocno zakochal to by czekal az mu zaufa.

Gość gość
uczucie do 21 latki/ :D:D:D chyba do jej narządów

Gość gość
Dziwna jesteś nie znam kobiety która uprawia seks z miłości

Gość gość
Wydaje mi się, że nie ma się do czegoś przymuszać jak się tego nie chce.

Gość gość
prędzej czy później i tak się puścisz więc po co tak wydziwiać?

Gość gość
a ile trwa wasza znajomość????? bo jak facet czeka np rok to mega wytrwały jest, ale jak po 2 tyg ma takie wymaganie to przegina...

Gość gość
Mieć seks tylko dlatego że facet chce? Bez sensu. Jestem od 15 lat mężatką, mamy seks tylko wtedy, kiedy ja chcę, a naprawdę kocham męża.

Gość gość
Egoistka jesteś$