Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ona lichuteńka

głoduje

Polecane posty

Gość bakteria hel.pyroli
Ja nie mogę mieć byle gówna, bo przez 24 godziny na dobę, tak na prawdę wiszę na mailach. Także nie mogę sobie pozwolić, na jakikolwiek przestój, bo out :o Dorabiam trochę na allegro. Czasem lepiej, czasem gorzej. Ale mimo to i tak cały czas człowiek musi sobie odmawiać... kupować najtańsze jedzenie. Ale powiem tak: nie ma co narzekać. Zawsze mogło być gorzej. Ludzie mają gorsze problemy..

Gość całkiem zamożny pan
Odsetek mam więcej...

Gość taka ona lichuteńka
Ja zarabiam bardzo malo ale taki ten kraj a rodzine trzeba utrzymac siebie ubrac dziecko ..i tysiace innych rzeczy.

Gość a na internet masz!!!!!!!!
no właśnie ale najważniejsze żeby żyć na poziomie i z godnością a nie udawac huj wie kogo a w garach miec tylko wode i kosci

Gość całkiem zamożny pan
Tak, to jest podły kraj dla uczciwych ludzi. Mogę zapytać ile macie lat?

zamozny pan odsetek od czego od nie splaconych kredytów?? czy alimentów??

kto

Gość całkiem zamożny pan
a na internet masz: Za te 1750E żyjesz z godnością? To przecież zwykła pensja robotnika. Przestań się spuszczać nad tą dziewczyną, żebraczko.

Gość taka ona lichuteńka
ja mam 29 lat .

Gość całkiem zamożny pan
taka ona: Ile macie lat? Powtarzam pytanie bo mi się ta żebraczka europejska wpieprza w rozmowę...

Gość bakteria hel.pyroli
Ja mam 25 i dużą wiarę, na lepsze jutro :) Następny rok, musi przynieść jakieś pozytywne zmiany.

Gość całkiem zamożny pan
Ale z tego co czytam byłaś z kimś? I co się stało?

czlowieku inaczej zyje się kiedy zarabia się w euro i zyje w krajach euro a inaczej w PL za złotówki, ja za swoją pensję jem co chce i na niczym nie oszczedzam a w polsce chate bym zaplacilam telefon net i co?? sami doprowadziliscie ze w pl jest taka chujnia a teraz biedujecie

Gość kotkapsotka2
Wiesz osoby sprytne i zaradne nigdy nie głodują ,to jakieś chore co piszesz :( Jednak jeśli w życiu nic nie osiągnełaś ,nie masz bogatego męża,firmy dającej zyski to później jęczycie.Niezaradna jesteś...cóż muszą być sprzątaczki i osoby szlachetniejsze prezesi,kierownicy i wtedy dobrze się żyje.:)

sluchaj ty zamozny inaczej jak jestes az tak zamozny to wspomóż dziewuche, taki bohater jestes??

Gość całkiem zamożny pan
a internet masz: Sprzedałaś się za miskę ryżu. Zejdź mi z oczu.

Gość bakteria hel.pyroli
A ja myślałam, że to raczej błędy polityczne doprowadziły do tego, jaka jest sytuacja w Polsce. Nie, nie głosowałam na PO, ale jako, że jestem biedniejsza, to dostaję po dupie za tych, którzy ich wybrali.

kotkapsotka masz racje trzeba troche sprytu i odwagi a nawet za pensje sprzatczki da sie przezyc i zyc godnie i nei trzeba tu byc jakims wielce uczonym filozofem trzeba miec leb na karku i umiec wykozystac swoj potencjal

Gość Jenny z pakamery
jak piszesz że 1 zł to pół pączka to nie jesz licho.Bo ja jem słodycze 2 razy w mscu.A ta 1 złotówka to prawie pół chleba albo pół paczki makaronu.

ty zamozny pan jesli interesuje cie co mam w majtkch to chodz bohaterze ja nie jestem jedna z tych polek ktore wyjezdzaly 20 lat temu za do niemiec i dawaly dupy kazdemu komu sie dalo za pare marek, place podatki skladki i powiem ci szczerze ze wole utrzymywac te panstwo niz te nasze zajebane gdzie na wszystko brakuje a ludzie w internecie zebrza o miske soczewicy wstyd i hanba

Gość całkiem zamożny pan
No możesz u mnie sprzątać ty wyszczekana od 1750E. Żarcie gratis.

tak to jest jak sie jada pol miesiaca rarytasy a w drugiej polowie miesiaca okruszki ze stolu w kuchni po prostu jestes osoba nie gospodarna skoro nie potrafisz zapewnic bytu swojej rodzinie

Gość bakteria hel.pyroli
Kolacja zjedzona, koniec przerwy. Trzeba wracać do pracy... ;) taka ona lichuteńka -> życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki, aby sytuacja finansowa się poprawiła! Pozdrawiam serdecznie :)

Gość całkiem zamożny pan
taka ona lichuteńka: Jesteś tam?

Gość taka ona lichuteńka
calkiiem zmaozny ja u ciebie posprzatam za polwoe tego co ty na to?

zamozny dla ciebie zebys wiedzial nie pracuje przy sprzataniu tylko w biurze, zapomniales chyba ze polsie spoleczenstwo jest juz na tyel wyksztalcone zeby moc zajmowac jedne z lepszych stanowisk w zagranicznych firmach, chodzilo sie do szkoly to i jezyki sie zna wie czemu mam zapierdalac przy szmacie jak moge siedzie cprzy biurku i parzyc kawke

Gość całkiem zamożny pan
taka ona: Nie, ty zasługujesz na więcej.

Gość ewrtyukilojuy
bakteria hel.pyroli No tak, przecież internet w tych czasach to taaaki luksus jak się nie ma co żrec, to owszem - luksus

Gość taka ona lichuteńka
całkiem zamozny no jestem jestem ale wolalabym pogadac nba priv bo tutaj szczekaja az mi sie plakac chce jak mozna taka zawiscia pluc

zamozny widac ze jestes czlowiekiem starej daty i mam komunistyczne poglady ktorych sie juz nie wytepi! zegnam towarzystwo i ty zamozny zastanow sie najpierw zanim kogos ocenisz i wracaj do zamiatania ulic