Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wredna pogodynka

PALIWO 8ZŁ!!!!

Polecane posty

Gość Wredna pogodynka

i mam dylemat czy jak do tego dojdzie to mam jeździć czy nie??? Bo zaoszczędze w ten sposób fortune :D a z drugiej strony niedawno kupiłam auto jak pech to pech nawet sie człowiek nim nie nacieszy bo ta uciecha bedzie zbyt droga :(

Miedzy 5 a 8 zlotych nie ma duzej roznicy. Nie zbiedniejesz. nie rozumiem dlaczego ludzie robią z tego taki problem. Pare stowek mniej czy wiecej.

Gość krups
podobno masz jutro kolokwium do zaliczenia, więc zmykaj !

Gość kotkapsotka2
Jennifer ma trochę racji .Też czytałam o tych cenach ,jednak nie jest to aż tak wiele nie przesadzajmy.Komfort jazdy ,czas to się też liczy.Ja nie wyobrażam sobie jazdy pośród nie ciekawie pachnących ludzi w autobusie ,chyba bym zwymiotowała :( Cenię sobie komfort jazdy i szybkość dotarcia do celu podróży. Autobusy powiedzmy to sobie szczerze są dla przeciętnych mało majętnych ludzi.Jak ja współwłaścicielka firmy wyglądałabym gdybym dojeżdżała autobusem ????

Gość Dennij.29
Przeciez tutaj sami dobrze zarabiajacy ludzie siedza :o A niech jest nawet po 20 zl za litr ;) I tak glupi narod nic z tym nie zrobi.

Dokladnie kotka, cena jest wysoka ale czy przez to mamy przeniesc sie do zatłoczonych autobusów ? No bez przesady. I tak będziemy jezdzic to po co tak przeżywać. Ja nie zbiednieje jak wydam kilka stów więcej wiec wy tez.

Gość Cypis9999
I dobrze niech biedota jeżdżąca szrotem z zachdu na piechote za******la. Ja tam sie ciesze że drożeje chociaż mniej śmieci na drodze

bedzie ciasniej. teraz jak jade do centrum muszę stać w korkach a obok mnie polonezy albo fordy sprzed 15 lat. Przeciez to zagraza bezpieczenstwu !

Gość Cypis9999
Zgadza sie niech nasz mądry rząd zrobi chociaż z tym porządek niech dowalą jakiś podatek ekologiczny czy coś od starych gratów bo niedługo bedziemy złomowiskiem europy

Gość sratata-jasne, jasne
jenny, zapomiala kura jak jajkiem była - Ty to dopiero plebs prezentujesz ;(

Juz jestesmy zlomowiskiem. Biedota ściąga jakieś graty z niemiec ktore tam niemcom szkoda oddac na zlom bo taniej sprzedac ubogim z polski. Potem wdychamy te smrody. Nie moze byc tak dluzej. Rzad bardzo dobrze robi. rzeczywiscie wysoki podatek od samochodu bylby dobrym rozwiazaniem np 10 tysiecy rocznie.

Gość kotkapsotka2
Nie wyobrażam sobie jak moożna jeździć jakimś starym modelem auta a nie daj boże jeszcze dziecko w nim wieść .Przecież to zagrożenie dla ruchu i innych kierowców .Nigdy nie wiadomo kiedy to to się popsuje .Boże a jak już widzę malucha czy matiza na drodze to zastanawiam się gdzie Ci ludzie mają rozum ?:(Lepiej dołożyć i kupić najlepiej nowy model ale bezpieczny .Życie mamy tylko jedno więc nie rozumiem ja kludzie jeżdżą w takich złomach czują się bezpiecznie.