Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskowata

Kurde!!! Tabletki anty i antybiotyki!! Zrobił mi awanturę...

Polecane posty

Gość miskowata

Chorowałam na zapalenie węzłów chłonnych i grypę jelitową, co za tym idzie zażywanie antybiotyków i węgla leczniczego, z tabsów nie zrezygnowałam ale nie kochałam się w tym czasie. Ostatniego węgla i antybiotyk wzięłam w zeszły poniedziałek i dziś się kochaliśmy. On twierdzi, że to za wcześnie. Czy miał rację?

Gość sdwadsdfweefwer
jelsi w tym czasie nie bylo krwawienia tylko to bylo to samo opakowanie to za wczsnie. jak bierzesz anty i antybiotyki to cały czas czyli 21 dni jak bierzesz tabsy musisz sie dodatkowo zabezpieczac, nie wazne ze bierzesz tabsy przez 21 dni a antybiotyk np przez 5 dni. cały miesiac musisz sie dodatkowo zabezpieczac.

Gość miskowata
powinnam powiedzieć... nie no bez komentarza ale czy na prawde jest ryzyko ciąży? W poniedziałek zażyłam wegielka leczniczego i antybiotyk a dziś się kochaliśmy.

Gość miskowata
ja biore tabsy zlozone. Za 4 dni powinnam dostać okres a wczoraj pojawiło się krwawienie ale tylko jednodniowe

Gość miskowata
w int wyczytałam, że jedynie przez 7dni

Gość sdwadsdfweefwer
co to sa tabsy zlozone?? hmm.. w sumie jak za 4 dni masz miec okres to nie powinnas zajsc w ciaze bo tak czy siak nawet jak tabsy nie dzialay to mialas dni bezplodne. ale powinnas sie zabezpieczac dodatkowo całe 21 dni jak bierzesz tabsy nawet jak krotko bieresz antybiotyk i tyle.