Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyKolegaZpracy

Mam 23 lata i zakochała się we mnie koleżanka z pracy (31) lat...mężatka.

Polecane posty

Tak przynajmniej myślę...bo pisze do mnie ,że nie może przestać o mnie myśleć..że jak mnie widzi to się stresuje i popada w panikę... Od kiedy zaczałem pracować w tej samej firmie co ona od razu zwróciłem na nią uwagę ...Jest prześliczna No ale mężatka i ma dwójkę dzieci... Sam jestem teraz po ponad 2 letnim związku, który przed swoim końcem doczekał się narzeczeństwa,wspólnego mieszkania ..no ale nie wyszło.. CO MAM ROBIĆ ????!!!!!Czuję ,że coraz bardziej zaczyna mi zależeć na niej...i nie obchodzi mnie to ,że ma męża...Może jakby była z nim szczęśliwa nie doszłoby do tego całego uczucia między nami ?? Jestem załamany bo nie wiem co robic...kiedy wracam z pracy do domu albo kiedy mamy inne zmiany czuje ,że..za nią tęsknię...

Gość ewrtyukilojuy
ty jeszcze mleko pod nosem masz i masz prawo do głupoty, ale on w tym wieku, mężata i dzieciata i takie fiu bzdziu? nie wiem co może urzekać w głupiej kobiecie, tylko uroda?

zauroczyla mnie to prawda.i nie mam paniusiu mleka pod nose po kur..wa musialem sie utrzymywac sam od 18tki i sam za siebie zarabiac przez co szkole srednia musze jeb..ac zaocznie wiec mi nie wyskakuj z mlekiem skretyniala lampucero ok ????????

Gość wrószka bębena
jak ty się odzywasz do kobiety gnoju śmierdzący ?

Gość Sanders29
przeleć ją bez zobowiązań niech ci pokaże swoje umiejętności pompowania nasienia z kutasa w pozycji na jeźdźca taka dorodna samica z pewnością ma dobrze wyrobione mięśnie

teee wróżka ?? weź se larwe strzaskaj różdżką co ?? i nie wypociny tylko nie dostawalem juz odp poprzednim razem a chcialbym wysluchac wielu opini...bo naprawde jestem w kropce...nie wiem co robic :/

Gość MarcinUam87
przeleć ją jak masz okazję ! Nie bądź głupi, ja też miałem i się wystraszyłem, a teraz żałuję ! Więc KOLEGO jestem z TOBĄ Hehe:) !!!

gdy jestem sam w pokoju w pozycji leżącej zakładam nogi za ramiona i gołom Dupę ustawiam nad mordom tak że góvno mi leci prosto do japy jeszcze gorące i parujące szczam sobie na deser do japy po czym samoczynnie robie sobie loda hustając dupom pod naciskiem deski