Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Kobiety boją się przystojnych i interesujących facetów

Polecane posty

Gość pfffffffffpffffffffffff
jakoś Ciebie żadna nie wybrała;) no ale ty jesteś gorzej jak przeciętny, to chyba dlatego;)

Gość a no swiete słowa
"Bo myślą, że je zdradzą. I wybierają przeciętniaków. Taka prawda." zgadza sie...

Gość niun
A ty ani przystojny ani interesujący ano nawet przeciętniak Dlatego cie dziewczyna "nie kojarzy ".

Gość buah ha hah ah
kobiety moga się bac że je zgwałcisz albo zamordujesz bo: a) nie jesteś interesujący b) nie jesteś przystojny

Gość buah ha hah ah
wy ta wyżej co się zgadzacie zauważcie iż loooser nie ma pracy, nie ma wykształcenie, ma 30 lat, pasożytuje na rodzicach, nie ma życia osobistego i wmawia sobie jaki to jest wartościowy bo nic nie osiągnął. Takie wmawianie jest szeroko omówione w literaturze psychologicznej

Gość dajcie mi jego adres
to mu pokaze gdzie jego miejsce jest

Gość wkongs
powidzano tobie ciulu zebyc nie zakladal tych jebanych tematow? powiedziano, wiec skoncz z tym nieudaczniku :o

Loooser Ciebie żadna kobieta nie wybiera i nie wybierze, bo nie potrafisz nawet podejść i zagadać, a nawet gdyby Ci się to udało to co powiesz? Cześć mam prawie 30 lat, nie pracowałem, nie pracuję, mieszkam z rodzicami i nie mam żadnych zainteresowań. Ale tak wmawiaj sobie.

Już się oburzyli przeciętniacy i te co się boją super facetów. Przeciętniaki wiedzą, że ich dziewczyny się do mnie uśmiechają. Zabawne. :D

Gość usmiechaja? szydza
widze na swojej drodze dziwaka , bez pracy hobby zycia. Tacy jak ty pare wiekow jezdzilo z cyrkiem rozbawiajac publike 🖐️

Mylisz się tacy jak on żebrali pod kościołem bo ci o których piszesz mieli jakąś pracę.

Tak samo Helena bała sięBohuna, który ją tak kochał, a wybrała przeciętnego Skrzetuskiego. Sienkiewicz wiedział co pisze.

Loooser dlaczego Ty wciąż nie dopuszczasz do siebie tej myśli że jesteś nieudacznikiem?

Gość luzer nie będzie
przeszukiał śmietników bo ma dom i jak rodzice umra to wynajmie i jak babcia umrze to mu zapisze swój majątek więc się przeprowadzi do jej mieszkania i będzie żył z wynajmu jak pan i władca a wy gęgające śmiecie będziecie tyrać w biedronce po 12 godzin dziennie za 1600 zł :classic_cool:🖐️ ps. nie jestem looooserem :classic_cool:

Nie będę z Tobą więcej rozmawiać, mimo że mnie rozbawiasz ale nie. Z takimi ludźmi się nie dyskutuję.

Gość buahah hah ah
"a wybrała przeciętnego Skrzetuskiego" Polski szlachcic o dobrej sławie ma być gorszy od jakiegoś kozackiego parcha? :D🖐️ dobre :classic_cool:

być może i się boją, tak samo jak mężczyźni boją się atrakcyjnych i interesujących kobiet i wybierają przeciętne, bo taka rogów z najlepszym kumplem nie przyprawi. wniosek - największe szanse na związek mają ludzie przeciętni, wybitne jednostki pozostają same. ja autora nie widziałam i nie znam osobiście. może i jesteś przystojny, może i jesteś interesujący, ale nie masz życia, nic nie robisz, siedzisz na dupie i tyle. komu potrzebna uroda plus głębia duszy, nawet jeśli to masz? rodziny za to nie utrzymasz, rachunków nie opłacisz. przykład - głodujący artyści z wizją. owszem ciekawi ludzie, pełni pasji, typowi humaniści, z którymi godzinami można gadać o wszystkim i niczym, niekiedy bardzo przystojni. i co z tego, skoro są wiecznie nawaleni, naćpani i nie umieją 100 zł zarobić? żadna normalna kobieta, ani szara myszka ani seksbomba nie poleci na kogoś takiego, chyba, że na romans, mając już bogatego męża u boku

fdgj,nhjk,, aż tacy naiwni żeby nie widzieć że Loo usuwa negatywne opinie nie jesteśmy.

Gość fdgj,nhjk,,
kijeczku dlatego spamujemy jego topy :D a dlaczego w taki sposob? a dlatego,ze wiemy iz kutas kasuje prawdziwe axz nie przychylne zdanie o nim :D lubi niedorozeuj delektowac sie tymi wpisami? wiec niech czyta je do woli na swoich topikach :D

"fiku miku To dlaczego jesteś sama, jak sie nie boisz?" bo mało takich, a oprócz inteligencji i urody muszą być podobne oczekiwania, wspólny jezyk, ...