Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EXTraMama,

Czy ktoras z mam uprawia sport ekstremalny??!!

Polecane posty

Gość EXTraMama,

Za kilka dni bede mamą, wiekszosc ciazy musialam mocni sie oszczedzac,ale juz jest spokoj,czekam na najwazniejsze:)) Ale zaczyna mnie juz nosic, uprawiam czynnie spadochroniarstwo i zastanawiam sie czy kiedy na swiecie jest juz dzieciatko czlowiek mysli o takich rzeczach??!! Chodzi mi w kwestii odpwiedzialnosci, gdyz wiadomo ze tego typu sporty to ryzyko wypadku czy nawet smierci...

Gość b1eata
ja nie ale mi sie marzy dzieci tez mam i raczej stawiaja mnie do pionu

Gość dsja
Oj zmienia się zmienia. Człowiek uważa na siebie nie mniej niż na dziecko bo jak sobie pomyśli co się stanie z dzieckiem w razie własnej śmierci to ciary na plecach i robimy na drutach:)

Gość b1eata
swieta prawda

Gość alkamalina
po urodzeniu dziecka bardziej się boję, że coś mi się stanie i zrezygnowałam ze sportu wyczynowego (hippika)

tak - dla mnie małżeństwo a co za tym idzie posiadanie teściowej to mega ekstremalny sport :D

Gość gość
Ja uprawiam jazdę konna, ale rekreacyjnie.. Moim zdaniem to zdecydowanie sport ekstremalny, ale nie wiem dlaczego go z reguły nie ma na listach? Pod niektórymi względami jest to najb. niebezpieczny rodzaj sportu, może poza formuła 1, wiem ze stawka ubezpieczenia dla instruktorów jeździectwa jest najwyzsza ze wszystkich sportów... Ciekawe czy skoki ze spadochronem sa na serio niebezpieczne, bo słyszałam w jakims programie, ze to niebezpieczne nie jest, ale nie praktykowałam, więc co się wypowiadac

Gość gość
ja uprawiam. probuje przezyc w polsce od 1 do 1.

Gość gość
moze nie ekstremalny sport ale jezdze regularnie rowerem,dziennie min 20 km

Gość gość
Ja nurkowalam glebinowo, przestalam po urodzeniu dzieci bo moj maz strasznie to przezywal za kazdym razem, wroce do nurkowania jak dzieci podrosna

Gość Eldorado9987_6
Jeśli ktoś ma ochotę na sprawdzenie się w sportach ekstremalnych, bez inwestowania w to gotówki, polecam konkurs <3 https://kantoronline.pl/blog/konkurs-spelnij-swoje-marzenia-kantoronline-pl/#more-2668 zarejestrowanie się w serwisie ze specjalnym kodem LATO17 i napisanie sposobu na oszczedzanie w poście konkursowym daje udział w konkursie i mozliwość wygrania 750 zł na skoki ze spadochronem, skoki na bungee, loty szybowcem, strzelanie, 4x4 itd. Miłego dnia :)

Gość gość
Ja. Szybownictwo.. :)

Gość gość
W zimie skutery śnieżne a w lecie quady, głównie ze względu na męża zaczęłam się tym interesować i nawet to polubiłam bo na początku to się męczyłam, przyznaję :D współpracujemy z firmą www.sklepbrp.pl która nas doposaża w zakresie BRP .

Gość turboo44
Możesz również zapisać się do szkoły sztuk walki. Jak ktoś da tobie mocno po twarzy, to można to zaliczyć do sportów ekstremalnych :) Jest wiele takich dyscyplin oraz szkół, gdzie można zapisać się na kurs np. http://nam.waw.pl/treningi/tai-chi/ taichi warszawa