Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkaaa 2333

Jak sprawdzic czy kocham swojego faceta.

Polecane posty

Gość malwinkaaa 2333

Juz sama niewiem co do niego czuje.Jak nie mieszkalismy razem bylo inaczej a teraz jagby moje uczucie do niego troszke ostygly.Jak sprawdzic, przekonac sie co do niego czuje????

Gość uuuuuuuuu
idz z kolezankami na babską impreze. Jak bedzie cie podrywac jakis facet który rownie Tobie bedzie sie podobał, bedzie chciał z Tobą tanczyć, a nawet pocałowac a na końcu poprosi Cie o nr tel a Ty sie na to zgodisz, to znaczy ze Ci juz na nim nie zalezy. I ze kreci Cie w tym momencie zupełnie cos innego.

Gość malwinkaaa 2333
inny sposob.

Gość woooowwwwwwwwwwwwww
niesamowity wyznacznik milosci nie ma co

nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale wiem że imię Malwina do inteligentnej osoby należeć po prostu nie może.

Gość dfghjk
ja zeby utwierdzic sie ze go kocham, zaczelam umawiac sie z innymi (tylko spacery) .. z kazdym spotkanienm ze kocham tylko jego, ze inni sa nudni, i w ogole bez sensu ;) no ale i tak ten zwiazek nie przetrwal bo sie okazalo ze to on mnie nie kochal ;)

Gość malinowa jagodaaa
jakby to byla milosc to bys nie miala wogole tych watpliwosci... to sie poprostu czuje.... wiec juz masz odpowiedz....

Gość malwinkaaa 2333
wiec nie kocham go.moze to wszystko przyjdzie z czasem.juz sama niewiem.

Gość malinowa jagodaaa
poki naprawde nie kochalam tez sobie zadwalam takie pytania: co ja wlasciwie czuje do niego? a jak juz spotkalaam prawdziwa milosc to juz nie musialam zadawac takich pytan, wtedy zadalam sobie pytanie " Boze jak to sie stalo?" odpowiedz prosta.." przyszlo samo"

Gość malwinkaaa 2333
jak nie mieszkalismy razem bylam pewna ze go kocham ale odkad mieszkamy razem mam takie watpliwosci.

Gość malwinkaaa 2333
odkąd mieszkamy razem kocham tylko zapach jego wilgotnych skarpet, czy Wy też tak macie?