Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

summerwine

Gdzie rodzić - Gdańsk?

Polecane posty

Chociaż jestem dopiero w 8 tyg. to już zastanawiam się gdzie rodzić, a to ze względu na to, że mieszkam w okolicy Gdańska dopiero 2 lata, żadna z moich znajomych nie rodziła, więc nie mam się kogo poradzić. Nie byłam też tu nigdy u lekarza itp. Może jest jakaś mama z Pruszcza Gdańskiego i mogłaby mi podpowiedzieć, gdzie mogę wykonać wszystkie badania wymagane na początku ciąży? Z góry bardzo dziękuję.:)

Gość norr nn
może poszukaj jakiegoś forum regionalnego i tam zapytaj. :)

hej ja jestem z pruszcza ale do gin jezdzilam do gulkowskiej do gdanska na jaskolcza bo w pruszczu to chyba flisowa tlyko przyjmuje 2 mialam "zaszczyt" u niej byc i nigdy wiecej a rodzialam w wojeowdzkim bo z pruszcza najblizej i bylam zadowolona, z lekarza poloznej i opieki po porodzie ale z tym roznie jest, jedna bedzie zachwalac zaspe a jeszcze inna kliniczna

hej ja jestem z pruszcza ale do gin jezdzilam do gulkowskiej do gdanska na jaskolcza bo w pruszczu to chyba flisowa tlyko przyjmuje 2 mialam "zaszczyt" u niej byc i nigdy wiecej a rodzialam w wojeowdzkim bo z pruszcza najblizej i bylam zadowolona, z lekarza poloznej i opieki po porodzie ale z tym roznie jest, jedna bedzie zachwalac zaspe a jeszcze inna kliniczna

ja jestem z pruszcza ale do gin jezdzilam do gulkowskiej do gdanska na jaskolcza bo w pruszczu to chyba flisowa tlyko przyjmuje 2 mialam "zaszczyt" u niej byc i nigdy wiecej a rodzialam w wojeowdzkim bo z pruszcza najblizej i bylam zadowolona, z lekarza poloznej i opieki po porodzie ale z tym roznie jest, jedna bedzie zachwalac zaspe a jeszcze inna kliniczna

ja jestem z pruszcza ale do gin jezdzilam do gulkowskiej do gdanska na jaskolcza bo w pruszczu to chyba flisowa tlyko przyjmuje 2 mialam "zaszczyt" u niej byc i nigdy wiecej a rodzialam w wojeowdzkim bo z pruszcza najblizej i bylam zadowolona, z lekarza poloznej i opieki po porodzie ale z tym roznie jest, jedna bedzie zachwalac zaspe a jeszcze inna kliniczna

ja jestem z pruszcza ale do gin jezdzilam do gulkowskiej do gdanska na jaskolcza bo w pruszczu to chyba flisowa tlyko przyjmuje 2 mialam "zaszczyt" u niej byc i nigdy wiecej, a rodzialam w wojeowdzkim bo z pruszcza najblizej i bylam zadowolona, z lekarza poloznej i opieki po porodzie ale z tym roznie jest, jedna bedzie zachwalac zaspe a jeszcze inna kliniczna

ja jestem z pruszcza ale do gin jezdzilam do gulkowskiej do gdanska na jaskolcza bo w pruszczu to chyba flisowa tlyko przyjmuje 2 mialam "zaszczyt" u niej byc i nigdy wiecej, a rodzialam w wojeowdzkim bo z pruszcza najblizej i bylam zadowolona, z lekarza poloznej i opieki po porodzie ale z tym roznie jest, jedna bedzie zachwalac zaspe a jeszcze inna kliniczna

ja jestem z pruszcza ale do gin jezdzilam do gulkowskiej do gdanska na jaskolcza bo w pruszczu to chyba flisowa tlyko przyjmuje 2 mialam "zaszczyt" u niej byc i nigdy wiecej, wredna niekompetentna babka a rodzialam w wojeowdzkim bo z pruszcza najblizej i bylam zadowolona, z lekarza poloznej i opieki po porodzie ale z tym roznie jest, jedna bedzie zachwalac zaspe a jeszcze inna kliniczna

Dzięki Aneta, do gina chodzę prywatnie więc nie ma problemu, ale chodzi mi jeszcze o to gdzie mogę wykonać wszystkie potrzebne na początku ciązy badania (krew, mocz, glukoza, itd...) :)

Dzięki Aneta, do gina chodzę prywatnie więc nie ma problemu, ale chodzi mi jeszcze o to gdzie mogę wykonać wszystkie potrzebne na początku ciązy badania (krew, mocz, glukoza, itd...) :)

wiesz gdzie wydawali ksiazeczki RUM? ja tez od 2 lat mieszkam w pruszczu dopiero wiec z nazwami ulic u mnie cienko hehe skrzyzowanie ze swiatlami glowne gdzie jest bank pko, wbk i naprzeciwko oddzialu wbk stoi taki zolty budynek z tylu sie wchodzi i jest laboratorium

ale z tego co kojarze oni nie przyjmuja skierowan od lekarzy prywatnych, nie wiem tylko czy od wszystkich, a moze sie cos zmienilo

Gość summrewine
Dzięki:) coś widzę, że nam obu się posty powieliły:) Zapytam męża, pewnie po Twoim opisie będzie wiedział, gdzie to, postaram się tam zadzwonić i dowiedzieć co i jak :)