Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna pomarańczka.....

Co jest lepsze-aerobic czy fitness?

Polecane posty

jw

tu chyba nikt nie chodzi, siedzą tylko na necie i biadolą, że kasy brak aerobik to taniec połączony z ćwiczeniami, tzn. trzeba umieć zsynchronizować ciało, nie każdy to potrafi. trzeba po pewnym czasie pamiętać kroki, układ, nazwy danego ruchu (zaczyna się od podstawowego, później w miarę umiejętności przechodzi się do lepszej grupy). aerobik to takie ćwiczenia taneczne, raczej na wzmocnienie mieści, niekoniecznie by schudnąć. a co rozumiesz pod słowem fitness? fitness to może być klub a aerobik jest jedną z form fitnessu. może masz na myśli ćwiczenia aerobowe albo siłownie? doprecyzuj pytanie. Stop global warming. I need ice for my martini! Stop global warming. I need ice for my martini!

tu chyba nikt nie chodzi, siedzą tylko na necie i biadolą, że kasy brak aerobik to taniec połączony z ćwiczeniami, tzn. trzeba umieć zsynchronizować ciało, nie każdy to potrafi. trzeba po pewnym czasie pamiętać kroki, układ, nazwy danego ruchu (zaczyna się od podstawowego, później w miarę umiejętności przechodzi się do lepszej grupy). aerobik to takie ćwiczenia taneczne, raczej na wzmocnienie mieści, niekoniecznie by schudnąć. a co rozumiesz pod słowem fitness? fitness to może być klub a aerobik jest jedną z form fitnessu. może masz na myśli ćwiczenia aerobowe albo siłownie? doprecyzuj pytanie. Stop global warming. I need ice for my martini!

mam niedaleko siebie dwa ośrodki kultury i jeden oferuje aerobic a drugi fitness stąd moje pytanie...

ale na czym ma polegać ich fitness? skąd my to mamy wiedzieć? fitness to też mogą być ćwiczenia taneczne a różnica polegać może jedynie w nazewnictwie. chyba, że oferują ćwiczenia aerobowe, jak już pisałam. fitness to może być step, body sculpt, basic step...

No właśnie nie wiem:( na razie sprawdziłam tylko oferte w internecie.Chyba muszę bardziej zgłębić temat i iść tam osobiście a najlepiej zapisać się na lekcje próbna.

no właśnie najlepiej sprawdź ofertę i nie kupuj od razu karnetu. wypróbuj dwa kluby. który Ci bardziej przypadnie do gustu - wybierz. powodzenia :)

dzięki:) postanowiłam się trochę wziąć za siebie a samej w domu to nie można sie zmobilizować.w grupie raźniej;)

mi samej też ciężko, a przydałoby się ruszyć. sama nie chcę, a chętna koleżanka mieszka w odległej dzielnicy i ciężko znaleźć kompromis. dzisiaj wyczaiłam niedaleko siebie fitness klub/siłownię Może jednak się przełamię :p

masz rację,trzeba sie przełamać.Ja tu nie mam koleżanek niestety bo niedawno sie przeprowadziłam więc muszę sama coś myśleć.ale co tam,przeciez mnie tam nie zjedzą;)

Gość kaskaa08
Myślę, że fitness jest lepszy. Pozwala zrzucić więcej kilogramów, a przy okazji jest według mnie bardziej przyjemny niż aerobik. Jeśli chcesz zacząć uprawiać fitness to sprawdź ten kurs: http://www.kursydvd.pl/fitness-p-41.html Jest bardzo tani, a przy okazji bardzo rozbudowany.