Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy jeszcze się z czymś taki

Mój facet doszedł w trakcie... pocałunków...

Polecane posty

Gość nigdy jeszcze się z czymś taki

Wiem, że naturalne jest i poniekąd jestem do tego przyzwyczajona, że przeciętny facet podczas bardziej namiętnych pocałunków robi się twardy i ma wzwód, nawet gdy całusom nie towarzyszą bardziej śmiałe pieszczoty. U chłopaka, z którym spotykam się od 2 miesięcy też tak było i nie zwracałam na to zbytniej uwagi (choć nie powiem, że mnie to nie kręciło), bo nie jestem jeszcze gotowa, by uprawiać z nim seks. Ostatnio, gdy bawuliśmy się :) w ten sposób, że on półleżał na łóżku i dotykał mnie pod bluzką w talii, biodrach i na plecach w okolicach zapięcia biustonosza, a ja siedziałam mu okrakiem na kolanach całując go po ramionach, szyi, uszach i w usta, on po kilku (może 10) minutach... miał wytrysk. Trochę mnie to zdziwiło, on jak można się domyślić był bardzo speszony i poszedł do łazienki się ogarnąć. Gdy wrócił, widziałam że czuje się niekomfortowo i starałam się mu jakoś podnieść morale, przytuliłam się do niego i powiedziałam coś w rodzaju, że nie szkodzi i że cieszę się, że go tak kręcę. On nie wracał do tematu i teraz unika bliższego kontaktu fizycznego ze mną, tzn. przytulamy się i całujemy, ale mniej namiętnie. Wydaje mis ię, że jest skołowany i nie wiem, co zrobić.

Nie dziwie mu się ,każdy facet by był jeżeli by mu się coś takiego przytrafiło :( ale są na to jakieś sposoby

Gość ja myślę że ....
powinnaś zacząć mu obc/iągać a nie torturować go z premedytacją :)

Gość fffghjtycccc
pierwszy powod, za krotko sie znacie drugi powod, nic bardziej nie dobija jak stwierdzenie 'spoko, nic sie nie stalo, nie martw sie' , no moze milczenie jest ciut gorsze. przy tak krotkim stazu, facet nie speszy sie jezeli od razu obrocisz cala sytuacje w zart, albo pokazesz mu ze jestes szczesliwa ze tak go krecisz

Laski to wiecznie gdzieś problem znajdą... Dochodzi- źle, nie dochodzi źle, podnieca się- źle, nie podnieca się-źle, blablablablabla Czy wy kiedykolwiek dowiecie się czego chcecie?

07:12 [zgłoś do usunięcia] NocnyMotyI Też dochodzę jak mnie facet całuje, zwłaszcza w czubek... Podszywie, jak dla mnie możesz wypisywać, że zjadam własne ekskrementy... czy co ci tam podpowie inwencja twórcza w wypisywaniu bzdur:) W końcu na kafe jakiś folklor musi być;)

Gość wójekstaryhuejk
chłopa miłość wzięła i mu wszystko leci z rąk

NocnyMotyl Jak widać mało tu normalnych więcej zboków i takich których bawi wypisywanie głupot i podawanie się pod kogoś

Nie nosze już :D kuleczki;) może za normalny temat i nie wszystkim pod pasował i nie polecam chyba że ty siebie polecasz:> na testowanie

Gość pseudonim dla mnie
po 30 - stce jak już mało któremu bedzie przy tobie stawał to bedziesz z żalem wspominac tamtą chwile