Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rompeeera

Dentysta nie chce mnie przyjąć bez znieczulenia , można tak ?

Polecane posty

Gość Rompeeera

Od dziecka cohodziłam do tej samej dentystki . Zawsze bez znieczulenia . Kiedy byłam dzieckiem (do 10 lat ) miałam bardzo zdrowe zęby i nigdy nie miałam potrzeby , aby mnie znieczulać (ew . maścią przy wyrywaniu zębów) Moja dentystka sama miała bardzo złe wspomnienia z znieczuleniem , gdyż straciła na zawsze czucie na brodzie . Póżniej jednak , w czasie dojrzewania zaprzestałam chodzić do dentysty . Obudziłam się w wieku 16 lat , gdyż zaczęłam prowadzić tzw życie uczuciowe , a boląca 5 mi to uniemożliwiała :( Kiedy poszłam okazało się , że prawdopodobnie czeka mnie kanałowe , gdyż miałam 2 bardzo głębokie dziury właśnie w tej felernej 5 . Ząbjednak uratowano , mimo bardzo bolesnego borowania :< Na poczatku ból był nie do zniesienia , ale póżniej przyzwyczaiłam się i polubiłam ten ból ( dawał mi jakieś poczucie siły ;p) Nigdy nie używałam jakiegokolwiek znieczulenia , a strach przed strzykawką jest większy niż ból przy borowaniu . Moja dentystka była świetna , choć droga. Teraz odeszła do innej kliniki , w innym miescie . Poszłam do faceta ,którego mi automatycznie przydzielono . TO miała być profilaktyczna kontrola , lecz znalazł jedną małą dziurkę . Poprosiłam g

Gość Rompeeera
go o brak znieczulenia. On jednak powiedział , że nie robi zabiegów bez znieczuleń Wyszłam z kliniki .

Gość Rompeeera
Czy on ma prawo odmówić mi leczenia bez znieczulenia ?

Gość Rompeeera
Czy on ma prawo odmówić mi leczenia bez znieczulenia ?

Gość ma prawo
ale to jakieś pomigane , ja nawet facetowi zęba usunęłam bez znieczulenia ( namawiałam go ale nie chciał ) usunęłam i było ok

Gość 4124214
Ty jestes kryptomasochistką? POtrzebujesz psychiatry a nie dentysty... :(

Gość ma prawo
niektórzy nie lubią znieczuleń

Gość Rompeeera
hahahahaha, nie nie jestem kryptomasochistką . Wręcz przeciwnie , panicznie boje się bólu. Ale jestem w stanie dużo wytrzymać . Jak już mówiłam igła to dla mnie zło najgorsze. Co do psychiatry ... uwierz jestem kompletnie zdrowa :)

Gość 4124214
Co do psychiatry ... uwierz jestem kompletnie zdrowa Hmm... Ci co tak mówia to z reguły zdrowi nie sa.... Poza tym, nie mam ludzi zdrowych , sa tylko niezdiagnozowani... :p