Tym razem to znowu ja/z banem 0 Napisano Grudzień 5, 2011 inna seksmisja: "Bohaterka filmu, Rachel, sprzedaje swoje ciało. Mówi o sobie "sex worker". Od lat spotyka się z kilkoma tymi samymi mężczyznami, których łączy jedno - wszyscy są niepełnosprawni. Rachel spotyka się tylko z takimi klientami. Jednocześnie działa w ruchu związkowym sex workers i robi doktorat. Traktuje swe zajęcie jako sposób zarabiania, ale także jako społeczną misję. " co o tym myślicie? ogląda ktoś????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tym razem to znowu ja\z banem Napisano Grudzień 5, 2011 kurcze szkoda że ona w polsce nie mieszka miałabym stałe ruchanko a tak to łapa zostaje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja/z banem 0 Napisano Grudzień 5, 2011 jakby robiłą tym niepełnosprawnym za free to by była misja i wolontariat a jak robi to za kase to jest dziwką a nie jakimś wolontariuszem z misją pomocy bliźnim:D:D::D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja/z banem 0 Napisano Grudzień 5, 2011 loooooooooooooooll i ona ma faceta ktory sie zgadza ze robi dobrze niepełnosprawnym za kase:D głównie sie robiera tylko i czasem pozwla dotykac bo ci ludzie raczej rooochac nie mogą ze względu na niepełnosprawnosc seksualna... ale ze on sie zgadza? to pewnie jej alfons Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja/z banem 0 Napisano Grudzień 5, 2011 glupie to raaaaaaaaaaany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darekthebest 0 Napisano Grudzień 5, 2011 wcale nie sądzę żeby to było głupie, to dobroczynność sprawianie przyjemności chorym ludziom, głupie to jest uprawianie seksu z gangsterami za brudną kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Grudzień 5, 2011 dobrze , że to w polskiej TV propagują, to może być przyszłość i szansa dla polek robiły coś wielkiego i czystego , opędzlując i myjąc wielkiego penisa niepełnosprawnym i jeszcze przy tym zarabiając. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach