Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljjhkhkhjk

macie na to jakies sposoby?

Polecane posty

Gość ljjhkhkhjk

Kupilam dzisiaj spodnie, nie jest to dzins bo kosztowaly 75 zl, takie ciemne granatowe, niby podobne do dzinsu ale takie gladkie. Nie wiem czy wiecie o jakie chodzi ale mniejsza z tym. Chodzi o to ze zauwazylam w domu ze strasznie farbia, jak pocieralam rekami o nie to mialam granatowe. Boje sie ze beda mi farbic ciuchy od tego bo do takich spodni to raczej jasne bluzki lepiej wygladaja. a rece jak zafarbia to tez troche obciach jak ktos zauwazy to pomysli ze sie nie myje, za paznokciami poprostu granatowo:( Slyszalam kiedys o occie wiec nalalam wody do miski, troche octu i potrzyamalam w tym pol godziny, woda byla czysta a potem wyplukalam, dalam plynu do prania i woda granatowa.Nie wiem co mam z tym zrobic, nie nadaja sie do chodzenia takie spodnie:( a przeciez nie ma szans zeby mi oddali kase w sklepie. To ze przy praniu farbia mi nie przeszkadza tylko te rece i boje sie o bluzki. Macie jakies sposoby na to? prosze doradzcie mi cos bo sie wkorzylam

Gość ljjhkhkhjk
dobra zamykam temat, wyplukalam je w soku jagodowym i wysmarowalam dżemem z czarnej porzeczki

Gość ljjhkhkhjk
Znow podszywy;/ prosze o porady

Gość ale gapa
A co to znaczy farbią? Chyba miałas na mysli, ze farbują. Mniejsza jednak o to, wypierz spodnie normalnie w pralce, wysusz nadmiar farby powinien zejśc a octu uzywa sie aby nie farbowały wiec nie puściły koloru co nie oznacza, ze w zwyklym płynie tego nie beda robić. Po kilku praniach bedzie wszystko o.k. no chyba, ze kupiłas jakis totalny szajs to wtedy klapa.

Gość ljjhkhkhjk
no nie sa to spodnie orginalne niestety. Tylko bez sensu zebym miala je prac kilka razy skoro w nich nie bede chodzic. Jak mam w nich chodzic? zeby byc cala granatowa? albo zeby zniszczyc inne ubrania?:( Szlak mnie trafia poprostu na tego typu rzeczy

Gość ljjhkhkhjk
Robia takie chujostwo ze sie w tym chodzic nie da. Strach to zakladac jeszcze nie mam paragonu, nie dala mi a mi oczywiscie z glowy wylecialo zeby poprosic

Gość wypierz w gorącej wodzie
z dodatkiem octu i soli, powinno to utrwalić kolor.Najlepiej na gotowanie w pralce.

Gość ljjhkhkhjk
Tylko czy to jest ze tak powiem bezpieczne dla nich? nic sie nie stanie? Kurde bez sensu je teraz drugi raz prac, to jest sposob pewny? A mozliwe ze teraz jak je wyplukalam w tym occie nie bed mi farbowaly rak ani ubran? woda byla granatowa wiec pewnie nic sie nie zmieni:( Zaczynam zalowac ze kupilam:(

Gość seryhurye5ssrd
Mam takie sama i tak śmierdząąąąąąąąąąąąą że piorę je już z 10 raz a tą śmierdzącą farbę nadal czuć ! Czy twoje spodnie też tak śierdzą ???

Gość ljjhkhkhjk
nie nie czulam nic takiego. Teraz wisza mokre wiec pachna plynem. Tez masz wszystko granatowe od nich?:(

Gość ljjhkhkhjk
up