Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaNaiwna

obiecanki cacanki

Polecane posty

Gość PannaNaiwna

Jestem ciekawa jak pozostałe kobiety zareagowałyby na opisany przeze mnie temat. Tak więc, jakieś półtora roku temu, zanim podjęłam decyzję o przeprowadzce do mężczyzny, z którym obecnie jestem prawie 3 lata, powiedziałam mu, że ok - jak najbardziej zgadzam się z tym, że przed ślubem trzeba spróbować jak będzie nam się żyło razem ale obawiam się tego że facetowi nagle odechce się ślubu bo tak mu będzie najwygodniej - wszystko jest tak jak w małżeństwie, a wiązać na poważnie się nie trzeba. Mój mężczyzna odpowiedział mi na to, że ona na pewno do takiego gatunku nie należy, ale musimy pomieszkać te pół roku razem zanim się oświadczy. Minął już prawie rok, a żadnej decyzji jak nie było z jego strony, tak nie ma. Przy próbie podjęcia tego tematu usłyszałam, że on nie będzie się do czegoś zmuszał co jest wbrew jego przekonaniom, że tak żyje mu się dobrze i nie chce tego zmieniać. Ja się czuję oszukana, bo zanim się przeprowadziłam obiecał mi co innego. Jestem osobą, dla której dom i rodzina są najważniejsze i chcę być żoną, a nie konkubiną... jakkolwiek to brzmi

Gość MANalfa100%
Zdanie mężczyzny: Facet rządzi, a kobieta musi się dostosować, niezależnie od tego czy to jest wygodne dla niej

Gość liwkaoliwka
jestem tego samego zdania co Ty, wkurzyłabym się bardzo...postaw sprawę jasno, w prawo lub w lewo...

Gość PannaNaiwna
29 ale tu o wiem chodzi tylko o podejście tej drugiej jaki mi się wydawało połówki

Gość virescens
Powiedz Mu ze jesteś w ciąży, że musicie wziąć ślub i sprawdź reakcję :D