Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

zrobiłam sobie pastę cukrową, kobitki..

Polecane posty

jak nie wyjdzie prosze o radę, pasta jest bardzo ciemna i właśnie się studzi, nei mama pasków bo zostały w domu, jestm ciekawa czy sie udała, za 1 razem keidyś chyba za krótko gotowałam

ja chce bikini wydepilować, podobno mniej boli niż wosk, a kremy to o kant dupy, mało wydajne i odrasta włoś tak samo szybko ajk po maszynce, z resztą mocnych włosów krem nie spala

to kiepskiego kremu uzywasz. dobry powinien spalic wszystko. raz sobie depilatorem bikini robilam i dziekuje bardzo :O

wez sie z tym nie piertol, kup na allegro, tego nie idzie zrobic, 1000 x probowalam :D :(:(

no właśnie rozgrzewam to, zrobie tak jak z woskiem tylko z włosem oderwę, pasek mi sie urwał, wziłam jakis start lump, trzymajcie kciuki, będą zdawać relację jak mi idzie

z rąk dobrze rwie, ale tam na dole chyba mam za grube włosy:/ jak bez pasków, jak było twardsze to zaczęłam wyrabiać, ale nic nie łapało, czy nałożyć, czekać aż wystygnie i wtedy oderwać?

próbuje kawałek na ręce, tzn czy ten sposób działa, tzn taki w miare płynny nałożyłam cienko poczekam aż stwrdnieje i oderwe

Gość wiesz ty co
nie nakładaj zbyt cienkiej warstwy, to nie wosk. Musi być troszkę grubiej.

taa po ziółku tak nei boli? głębsze rejony jutro, bo to jest jakaś maskra, ze też sie podkusiłam sama to robic, u kosmetyczki tez bolałao ale juz wyboru nie było a teraz to sama sobei ból sprawiam..:? mama nadzieje, ze wysiłek zostanie doceniony;)

hehe nie no jak będę miała na to okazję to już za póżno, właśnie do tego momentu musi już być na glanz;)

Gość ja raz zrobilam
..paste cukrowa i mimo tego ze skrupulatnie przestrzegalam instrukcji, wyszedl mi po prostu karmel, ktory nijak nie chcial sie zciac do postaci, ktora daloby sie pozniej oderwac jako calosc od skory. I na cale szczescie, bo to przeciez wyrywa wlosy razem z cebulkami a pozniej mamy problem z wrastajacymi wloskami. Do depilacji okolic bikini uzywam od lat kremo Tanita i jestem bardzo zadowolona. Zadna pasta czy paskami nie da sie taz dokladnie usunac wszystkich wlosow jak za pomoca kremu. smaruje obficie co popadnie, po trzech minutach splukije pod prysznicem i mam spokoj.