Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alienc

facet

Polecane posty

Gość alienc

Mam problem ze zrozumieniem postępowania pewnego faceta. Od czasu do czasu chodzę z przyjaciółką do pewnego baru. Tam spodobał mi sie jeden facet. Na poczatku nie zwracałam zbytnio na niego uwagi, ale jak zauważyłam że jest mną zainteresowany to i ja odwzajemniłam mu to, tzn spojrzenia, uśmiech itp. Mam wrażenie że jest troche wstydliwy bo szybko go peszy moje spojrzenie. Jak sie już na mnie patrzy to mi prosto w oczy, ale niestety robi to rzedko... Jak rozmawiam z koleżanką to udaje że nie podsłuchuje. Ostatnio przyszedł ze swoimi kumplami, siedzieli na przeciwko nas no i on jakiś taki spiety był, prawie wogóle nie zwracał na mnie uwagi tylko, dziwnie sie usmiechał do siebie. Może raz popatrzył. A póżniej nagle zaczął pisac z kims na tel i zmył sie. Koledzy zostali no i dziwnie przygladali mi sie... Nie wiem o co mu chodzi. Przeszło mu już??

jesli gosc ci sie podoba to przejmij inicjatywe, niektorzy faceci sa na prawde niesmiali, a przede wszystkiem odstaw staroswieckie zachowania na bok typu to facet powinien zrobic pierwszy krok, jesli masz na niego ochote po prostu zagadaj :)