Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kot mi wskakuje na klawiaturę

Dla osób korzystających z portali randkowych

Polecane posty

Mam współlokatora. Rok temu rozstał się z dziewczyną. Od tego czasu zaczął się umawiać z różnymi kobietami poznanymi na portalach randkowych. Od jakichś trzech miesięcy umawia się z jedną - A. Jakiś miesiąc temu przyprowadził nową dziewczynę - J., przedstawiając jako "nowa dziewczyna". Wszystko byłoby okej, gdyby nie fakt, że nadal zaprasza do siebie A... W jednej z rozmów z nami stwierdził, że umawia się z nimi dwoma. I tu pytanie: to normalne, że ktoś tak działa na dwa fronty? Wydaje mi się to nie w porządku wobec obu dziewczyn... Nikogo nie oceniam, ani nie krytykuję, tylko nurtuje mnie pytanie, czy jest to normalna praktyka na portalach pokroju sympatia.pl...?

Gość normalne to jest 10
takze koleś musi być ostro niewyjściowy 🖐️

Heh, ciężko mi osądzić :P Calkiem przystojny, ale nijak to się ma do inteligencji :P Ale serio z tą dziesiątką? Rozumiem, że w początkowym etapie umawiasz się z kilkoma osobami naraz, ale potem już powinno się coś wyklarować... a tu dobre dwa miesiące był tylko z A., bez żadnych innych panien, a teraz pojawiła się J.... I weź nie palnij jakiejś głupoty przy niej pokroju "Co tam u A.?"...