Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcholevvkaa

Urwała kontakt z dnia na dzień...

Polecane posty

Gość chcholevvkaa

to się nazywa przyjaciółka? o co chodzi takim ludziom ? bliska mi była :(

Gość powiem Ci cos......
wiesz co...wiem ze nie ma co generalizowac ale.. uwazam ze teraz wiekszosc ludzi jest strasznie falszywa i materialistyczna! jesli nie widza zysku, ze to im sie oplaca etc to po prostu urywaja kontakt, mysle ze teraz coraz rzadziej mozna powiedziec "prawdziwy przyjaciel" tacy wymarli :O

Gość chcholevvkaa
No właśnie była najlepszą, mimo tego że w pewnym momencie nasze drogi się rozeszły... - odległość. Po tym utrzymywaliśmy kontakty przez jakieś dwa lata... i nagle nic. Ech kuźwa, zawsze jej pomagałam, wspierałam, jak pobił ją facet, jak ją zdradził, przychodziła grubo po północy, pomagałam... a dziś mnie nie chce znać. Przyjaźń? Odezwała się ostatnio na facebooku, skomentowała status, zaczepiłam ją, zapytałam co u niej - nie odpisała do dziś. Chciałam się z nią już 3 razy spotkać powiedziała, że ma prace. Cierpię na brak przyjaźni. Właśnie dobija mnie ta samotność. :(

Gość przeszłam to samo
rozumiem Cie miałam identyczna sytuacje,pomogłam pewnej dziewczynie,połączył nas nasz wspólny przyjaciel,bo była kiedys z moim dobrym przyjacielem w zwiazku,on zginął w wypadku,potem ją pocieszałam,po nim,bo w koncu jako przyjacielowi nalezało mu sie to,nie dosc,ze woziłam wszedzie,załatwiłam jej prace,zabierałam wszedzie,zeby zapomniała o smutku i nie zadreczała sie,gadałam z nia,chodziłam do niej,namawiałam by skonczyła studia,bo chciała je rzucić ,bo nie miała wtedy nawet siły do nauki,a ona pozniej znalazłam byle pretekst zeby obrazic sie na mnie i nagle zerwała kontakt,ja myse,ze byłam zbyt dobra dla niej,w tym zwiazku przyjacielskim tylko ja dawałam,ona brała,ona nic mi nie dala...

Gość przeszłam to samo
a pozniej wiem,ze smiała sie ze mnie,przy innych,bo ktos mi doniosł,uwazała mnie za naiwna frajerkę,wiem,ze uwaza,mnie za głupia,bo ona ma wyzsze studia,a ja nie,uwaza sie za kogos lepszego i zawsze to nas dzieliło,teraz przynajmmniej nie mam fałszywych przyjacioł jak ona znikneła i takich co chca tyko korzystac

Gość przeszłam to samo
aa mi głupi,przed kumplem,ze jej nie lubie,ale ona sobie na to zasłuzyła,on by ł tak samo naiwny jak ja,do ludzi,wiec sie nabrał

Gość przeszłam to samo
wykorzystywała mnie na maxa,a pozniej nage zerwała kontakt

Gość przeszłam to samo
ma u mnie jedno w banku ,pewnie opisze ja kiedys w książcę,bo zamierzam napisać,wtedy pojade ostro,prawde,zmienie tylko imiona...historia warta chocby jednego watku w ksiazce,zeby przestrzec ludzi,a ja poczułam sie ja tytułowy"idiota"dostojewskiego!!!jesli ktos w ogole czytał,zajarzy,czemu:(bo ona mnie idiotka nawet nazwała,po tym co jej zrobiam,stwierdziła,ze jestem naiwna wobec ludzi i głupia

02:42 [zgłoś do usunięcia]przeszłam to samo ma u mnie jedno w banku ,pewnie opisze ja kiedys w książcę,bo zamierzam napisać,wtedy pojade ostro,prawde,zmienie tylko imiona...historia warta chocby jednego watku w ksiazce,zeby przestrzec ludzi,a ja poczułam sie ja tytułowy"idiota"dostojewskiego!!!jesli ktos w ogole czytał,zajarzy,czemu bo ona mnie idiotka nawet nazwała,po tym co jej zrobiam,stwierdziła,ze jestem naiwna wobec ludzi i głupia wspolczuje:O

Gość przeszłam to samo
Twoja przyjaciółka cholevko,nie jest zadna przyjaciółka,udawała ją tylko,bo Cie potrzebowała,daj sobie z nia spokoj ,czasem nie zagaduj,juz sie nie daj wykorzystac,miej nauczke,lekcje na przyszłosc,dzieki niej ja dostaałas!gdzie mieszkasz w wielkoposce moze?ile masz lat?czym sie interesujesz? moja ta znajoma,z tego co wiem,tez w wiekszosci,utrzymuje kontakt,TYLKO I WYŁĄCZNIE z ludzmi z pracy!czy to nie przykre?bo z nimi łacza ja wspolne interesy i kasa,wiec interesownosc jednak najwazniejsza,nie zadaje sie z ludzmi,z ktorych nie ma pozytku!!jak ja

Gość przeszłam to samo
ona nie zadaje sie z ludzmi z ktorych nie ma pozytku!tylko z ludzmi z pracy,to szok,ale tak jest! zakumpluj sie ze mna,napisz cos o sobie,a ja tez napisze

Pomyśl, czy nie miała swoich powodów. Ja sama ost. zerwałam kontakt z wampirem energetycznym, który umiał tylko brać, zasypywał mnie swoimi problemami, ale nie słuchał. Teraz odżyłam.

Gość ksdmfmkr
ja już dawno przestałam łudzić się, że istnieje coś takiego jak przyjaźń, a taka stara znowu nie jestem (21 lat).