Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem - świeżak

byłe żony, chciałybyście dostać prezent od byłego?

Polecane posty

Gość nie wiem - świeżak

rozstaliśmy się niedawno

Gość b.l..2878
Ja tez nie, ale byly i tak przysyla mi co jakis czas prezenty :o

Gość a fuuuuuuuj
życie mnie zmusza do przebywania czasami w towarzystwie ex, niestety pewnych więzi rodzinnych nie przerwiemy ( dzieci ) ale tak czy siak nienawidze tego człowieka, nigdy nie wybacze mu tego co zrobił i zycze mu najgorszej postaci raka !!! a swoje prezenty moze sobie wsadzic w gacie to może cos tam będzie miał ( do tej pory były tam pustki )

Gość zadziorna jestem i tyle:)
a fuuuuuuuj życie mnie zmusza do przebywania czasami w towarzystwie ex, niestety pewnych więzi rodzinnych nie przerwiemy ( dzieci ) ale tak czy siak nienawidze tego człowieka, nigdy nie wybacze mu tego co zrobił i zycze mu najgorszej postaci raka !!! a swoje prezenty moze sobie wsadzic w gacie to może cos tam będzie miał ( do tej pory były tam pustki ) do tej pory te pustki w gaciacj jakoś ci nie przeszkadzały,widocznie cos tam jednak było skoro macie dzieci,chyba ze dawałas dupy poza łozem małż? nikomu,nawet największemu wrogowi nie życz ciężkiej choroby-oby te złożeczenie nie wróciło ze zdwojoną siłą do ciebie. Ja sie rozstałam z mężem w sumie w miare pokojowym nastawieniu,czasem jak przyjeżdza po dziecko to przywiezie mi np czekoladki i mówi"masz tu stara wiedzmo na osłode dnia"hahahaha i kazdy jest w dobrym humorze rozstac sie trzeba umiec z klasą:)

Gość poważny
kobiety się nie rozstają z klasą, ale klasę trzeba mieć daj jej prezent, a ona ci na pewno podziękuje

Gość poważny
kobiety się nie rozstają z klasą, ale klasę trzeba mieć daj jej prezent a ona na pewno ci pięknie podziękuje

poważny,dokładnie tak jak napisałes ja np dzisiaj od ex męza dostałam fantastyczny zestaw: Sól do kąpieli,olejek i świece zapachową dziecku oczywiscie tez przywiózł prezent pogadalismy,wypilismy kawe i kazdy zadowolony:)

Gość takie tam duperele
Zadziorna, eks mąż bardzo ładnie do Ciebie zagaduje :D Ja bym mu dała za takie gadki w pysk :)

czemu w pysk??? kazde z nas ma swoje życie,i doskonale wiemy,ze między nami wszystko skończone bezpowrotnie. Poprostu fajnie jest rozmawiac na luzie a nie patrzec na siebie wilkiem. a ze od czasu do czasu wręczy mi jakąś drobnostke? hmmm nie wydaje mi sie by był ukryty w tym jakikolwiek podtekst,ot zwykła grzeczność.

Gość cud-miód i reszta
a po co? Nasz związek nie istnieje, nasze drogi rozeszły się. To, że nie plujemy na siebie jest ok, ale jakieś szczególne względy po rozwodzie ? Niech on nie zapomina o dzieciach, ich codziennych potrzebach - to wystarczy.

Gość świeżak
5-1 na nie o dzieci nie pytam bo problemu nie mam po co? może żeby tym dzieciom pokazać że po wojnie powinien być pokój a może żeby pokazać że nie mam jej w ... jest matką mojego dziecka

Gość he he he
świeżak, kobieta zraniona krwawi na wieki, nigdy nie wybacza pokój? bądź czujny bo że się rozstaliście to jeszcze niekoniec ehhh świeżak, świeżak

Gość wrrr edota
Marze o prezencie od niego! Chciałabym, zeby spakował sie w kokpit jakies turbo super rakiety, ktora ma zaprogramowana podroz tylko w jedna strone i wystrzelil sie w kosmos, w układ planet nieznany jeszcze żadnemu astronomowi, gdzie zamieszkują same homo stwory :) O takim prezencie dla mnie marze ...

Gość świeżak
6-1 na nie o forum skarbnico wiedzy

Gość świeżak
7-1 na nie nie bede sie wygłópiał, powiedziała że mnie nienawidzi i pewnie tak jest

Gość nibyjak?
prezent od byłego????? a niby po co? w jakim celu? mnie raczej by rozśmieszył:)

Gość duplex.
a ja tam lubię prezenty i adoratorów.