Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisienkA45656

Czy można jakoś pomniejszyć łychteczke ??

Polecane posty

Czy da się to zrobić albo ją uciąć, czy coś, strasznie mis ie nie podoba. Chce się się kochać ale się wstydzę. Nie jest olbrzymia, widziałam większe ( w necie, nie jestem lezbą ) ale i tak jej nie lubię. ( Ma ok.1.50 do 2 cm )

Gość łychteczke?
Y nawet nie jest blisko E na klawiaturze... Jeśli chodzi o łechtaczkę, to wydaje mi się, że się nie da pomniejszyć ale kto wie... teraz takie cuda robią.

Gość łychteczke?
To żabulinek , mało widziałeś. bez obrazy. :p

ale na necie widziałem, no a dużych łechtaczek nie mam okazji oglądać.Zwykle ledwo co ją widać u normalnej kobiety przecież?

Gość łychteczke?
Popatrz jak sam szufladkujesz kobiety na podstawie kształtu cipki. Hmm, czyli normalne to takie z niewidoczną łechtaczką. Czyli takie z większą zaliczamy do grona kobiet nienormalnych? Dalej idąc tym tropem mężczyzna z dużym przyrodzeniem jest normalny, z mniejszym już nie jest. Dalej mamy na tapecie rozmiar piersi, ilość męskiego czy kobiecego owłosienia, stopy, dłonie i tak można w nieskończoność.

nie szufladkuję ale większa jest inna, autorka przecież sama napisała że woli mieć taką jaką mają większość.więc? a większość ma pewnie mniejsze nie?