Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAM PYTANIE : KOCHANKOWIE

Gdzie spotykacie sie ze swoimi kochankami?

Polecane posty

Do osób mających kochanków. Gdzie spotykacie się - jak to organizujecie?

UP... Co - ? Nikt nie ma kochanków?

Gość jestem jak las
u mnie w domu , jak nie ma męża,albo gdzies jedziemy jego autem

Gość Hanka M.
w kartonie

Kochanki się wstydzą napisać, że spotykają się po lasach, hotelach, samochodach i innych kryjówkach. Ble! To jest właśnie urok kochankowania - chowanie się jak złodziej.

Gość powiemtak
weź przestań, kochankowie spotykają się tam gdzie wszyscy - kino, kawiarnia ,spacer, kochają się też tam gdzzie wszyscy- dom, hotel, auto -wszystko zależy od nastroju z tym, ze na tzw, nielegalu. Zona z męzem też się ukrywają jak mają ochotę na miłość w lesie:-) więc nie pluj jadem . Taka para po prostu nie jest małżeństwem ale robią dokładnie to co inni będąc w związku. Nie oceniam postawy moralnej bo nie oto pyta autorka. Moim zdaniem gdzie i jak spedzać czas zawsze powinien dbać "winowajca" to nie jest sprawa kobiety.

Gość uweygbuweygbwuey
Taaaa, jasne. tyle ze facet z kochanica bedzie sie kryl, zeby nikt go nie zobaczyl przypadkiem, wiec nie pieprz bzdur.

Gość borsuczek xd
Ja się spotykam z moim kochankiem w aucie najczęściej jedziemy sobie na jakąś fajną miejscówke.

Gość prawdziwy kochanek
Prawdziwi kochankowie, tacy romantyczni, spotykają się tylko w snach!!!

Gość nie lubie i koniec kropka!!!
Tu się zgadzam. W snach jest zawsze idealnie :)

Gość eda@@@
Hotel samochód

Gość pstrowgłowie
w lesie,hotelu,w ukryciu...szybko byleby odwalic numerek i to jest milosc? wspłczuje

Gość chopok........
ja tam mam taką młodą siksę na boku i jak żona jest w pracy (ja jestem chwilowo bez) a dzieci w szkole to młoda wpada do mnie na seksik,życie jest zbyt krótkie żeby sobie odmawiać drobnych przyjemności.

Gość pierniczekzpolewa
ma mieszkanie ,ktore stoi puste wiec najczesciej tam...hotel czasem samochod jesli chodzi o seks a spotkania takie zwyczajne roznie,kino ,restauracja ,galeria,teatr ,wypad za miasto

Gość adddd
jak cie kochanek tak szanuje to niech zaplaci hotel....ciekawe jak dlugo bedzie go placil, pseldo kochanek lubi miec tani sex bo kase oddaje zonie,a sexik za friko to jest to!!!! CO ON POTRZEBUJE A NIE CIEBIE PSELDO KOCHANKO ON MA CIE TYLKO DO RUCHHANIA ;A ZONE KOCHA W LOZKU CZULE W DOMU!!! W LOZKU Z SATYNOWEJ POSCIELI.:-P

Gość młodymąż:).
Ja z moją kochanką jeżdżę samochodem zazwyczaj do lasu lub nad jeziorko nocą. Teeeeeego by jeszcze brakowało, żebym za hotel płacił. Kochankę mam po to żeby sobie poruchać za darmo nie po to żeby na nią wykładać ... wykładam na żonę i dzieci :P.

Gość aloanoaosa
A ja wąłsnie lubię spotyakc sie poza hotelem,mieszkaniem. Wolę w aucie,na aucie,na polanie,przy murku,na łące etc.:-) W domu,to ja z mężem mogę sobie poseksic sie ,a z kochankiem wolę gdzie popadnie :-) Czasami spotykamy sie w hotelu,ale wtedy jak mamy na to ochotę.

Gość gość
Jeśli chodzi o seks to u niej w mieszkaniu (mieszka sama), łono przyrody, auto. Na mieście też są sposoby, np. prymierzalnia w sklepie. Generalnie lubimy jak jest trochę adrenaliny, bo poza pewnymi uczuciami łaczy nas to że zwyczajnie lubimy sobie podupczyć.

Gość gość
Dobrzy ci kochankowie, chociaz mi ich zal troche bo za zlamanie przysiegi koscielnej beda mieli po smierci trochę przypał, ale przynajmniej za zycia podupcza i przyjemności trochę.

Gość gość
na cmentarzu! !!!!!!!!!!! szczególnie jak nas jego żona nakryje ;)

Gość gość
Ja z kochankiem zwykle spotykalam sie na miescie(restauracja kawiarnia) chodzilismy tez na dluzsze spacery. Sex uwielbialismy w aucie(mielismy swoje miejsce) Kilka razy bylismy w hotelu na cala noc i kilka razy wyjezdzalismy do spa na caly weekend(od piatku do niedzieli wieczorem) Do domu nigdy go nie zaprosilam mimo iz chcial....ale pod moim blokiem byl nie raz.

Gość gość
Cudzolostwo i brak moralnosci,brak szacunku dla meza/zony i ranienie ich to jakas plaga tego zepsutego swiata.

Gość gość
wielkie grzechy, wielkie nieba co tu sie odp******la

Gość gość
Ksieza sobie nie zaluja, dupcza i kobiety i chłopców. ( To co zwykli ludzie maja sobie żałować. ) Widac sami nie wierzą w niebo czy piekło. Może wierzą w odpuszczenie grzechów. :-P

Gość gość
Ja z kochasiem robię to w kościele w konfesjonale ale adrenalina spróbujcie.

Gość Małgosia

Ja z moim kochankiem spotykamy się w hotelu on za wszystko płaci, jedzenie , alkohol nawet nie chce słyszeć jak ja proponuję, że zapłacę za coś. Mamy też swoje miejscówki, gdzie podjezdzamy jego autem, bądź jadę z nim na kurs ( jest kierowcą) i bzykamy  się w kabinie. Jest adrenalina. Uwielbiamy się spotykać, rozmawiać i śmiać się do łez. Seks jest cudowny i namietny i ostry. Eksperymentyjemy żeby zawsze było ciekawie. To co w łóżku daje mu ja nigdy tego nie dostał od żony np. Fisting seks w dupkę itp. 

Gość gosc

ale macie nayebane welbie 🤣

Gość Zuza

Ja ze swoim kochankiem spotykam się u niego na plebani. Tylko trzeba uwarzać na jedną zakonnicę, bo to bardzo wścibska i zazdrosna baba.